Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Én egy író vagyok, (eddig nem...

Én egy író vagyok, (eddig nem jártam túl sok sikerrel) és én most egy teljesen különálló Dragon Ball sorozatot kezdtem el írni. Kifogytam az ötletekből. Dragon Ball rajongók ti mit szeretnétek látni egy Dragon Ball folytatásban?

Figyelt kérdés
Tartalma:Cell tornájával kezdődik az első két rész.(amit feldolgoztam...)És Son Goku halott.Bulma feltalált egy szert amivel mindenki ugyanolyan fiatal maradt.Ám egy nap Son Goku engedélyt kér,így visszatérve a földre figyelmezteti fiát,Gohant a közelgő Majin Buu veszélyről.Ám Babidi feltámasztja a régi ellenfeleket,ők a katonái lesznek,akiket Son Gokuékra küld,hogy évekig feltartsák őket,hogy kikeljen Buu.(Van olyan,hogy nincs ellenfél,viszont megfeletkeznek a közelgö veszélyről!(Amúgy már kb.több,mint a közepén járok.)

2017. jan. 24. 14:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem trollkodásból, de a helyesírásodon is reszelhetnél egy kicsit a jó történetek mellé. Ennek tükrében talán kicsit fellengzős írónak nevezni magad. Mindazonáltal sok sikert!
2022. nov. 1. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!