Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egy könyvsorozaton dolgozom,...

Egy könyvsorozaton dolgozom, aminek hét része lenne. Az ötletről és a történetről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A történet azzal kezdődik, hogy 11 tinéndzser csak úgy a semmi közepén ébred egy természetfeletti kisvárosban, ahonnan nincs kiút. A 11 közül 1 -et megöltek, a többit pedig megkínozták valamilyen módon. A tinéndzsereknek rá kell jönniük, ki tette ezt, miért, hogyan és miért vesztek el az emlékeik. Mindeközben tapasztalatokat is szereznek és élményeket, valamint erőt. Míg jönnek fel az emlékeik, egyre csak inkább ráeszmélnek, hogy sokuk ismerik egymást és a halott lány az egyikük húga. Az évad végi nagy csavar a tettes kiléte. Ez lenne az első kötet tartalma. Nagy csavarokat fogok belevinni és lesznek benne visszaemlékezések is. A fél fejezet visszaemlékezés, fele pedig jelenbeli események. A könyvsorozat a mitológiákra épít, így ez lassacskán előtérbe kerül majd. Mindeközben persze a szereplők is megfogyatkoznak, hisz ezt a kalandot nem mindenki fogja túlélni. Minden kötet más-más témát fog feldolgozni, ha akarjátok mindegyikről írok egy kis ízelítőt :)

2017. jan. 24. 11:07
 1/4 anonim válasza:
Ez olyan Útvesztő jellegű dolog lesz? Mert erősen arra hajaz.
2017. jan. 24. 11:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Arról még nem hallottam. De nem az ispirálta a történetet :) Ezt s sztorit már évek óta dédelgetem :D
2017. jan. 24. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Az a benyomásom, hogy te nem tudod milyen nehéz tényleg megírni egy könyvet. Van már pár kész novellád? Mert ha nincs, akkor még ne gondolkozz regényciklusban. Ha tévednék, akkor előre is elnézésedet kérem.
2017. jan. 24. 23:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Ő, de tudom. Ezelőtt több évig egy saját oldalt vezettem írásokkal, egyszerre több produkciót is írtam. Volt, hogy 8 óráig írtam egy "fejezetet".
2017. jan. 25. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!