Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Izgalmas es fordulatokban...

Izgalmas es fordulatokban gazdag konyvet/konyveket keresek! Illetve ha van?

Figyelt kérdés

Nemsokat olvastam meg, gyerekkorom egy horrorkonyvet leszamitva nem olvasok elvezeti celbol semmit, De imadom az otletes,elgondolkodtato rejtelyes fordulatos torteneteket! Es meguntam a filmeket, szeretnek egy igazan elvezetes konyvet talalni, ami ugy lekot h le se birjam tenni, es meglep a fordulataival.

Illetve erdekelne h letezik olyan konyv, ahol az olvasonak vannak kisebb nagyobb "feladvanyok" amivel pl a konyv vegen kap 1plusz mondatot a szerzotol v mittudom en, ezcsak egy hasonlat, olyan "feladvanyra" gondolok mint pl a davinchi kodban(filmben) vagy erdekes osszefuggesek mint a 23-as szam c. Filmben, csakhat atlag embereknek is megoldhato. De ez csak kiegeszites:3 szeretem a horrort krimit es az ilyesmit, de igauabol barmilyen mufaj lehet.

Koszonom h elolvastad!!

2017. jan. 19. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Ken Follett: Katedrális ne ijedj meg a vastagságától ha bele kezdesz nem tudod ugy se letenni abba annyi fordulat és izgalom van...
2017. jan. 20. 18:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszonom! Mindenkepp utananezek es elkezdem majd!:D

Varom a tovabbi valaszokat!:)

2017. jan. 21. 00:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Umberto Eco: A rózsa neve

Valószínűleg nem ez lesz, amit először lelkesen kézbe veszel, ha még nem vagy rutinos "élményolvasó", mert nagyon sok a lábjegyzet: tele van kultúrtörténeti, filozófiai, történelmi utalásokkal, ezért a sok jegyzet, de szerintem nem zavarók, segítenek értelmezni a szöveget.

De életem egyik legizgalmasabb nyomozós története, ami egy középkori kolostorban történt gyilkosságsorozat okának, tettesének felderítését meséli el. Jó szívvel ajánlom.

Lehet, hogy nem most kell belekezdened, de szerintem tartsd talonban, mert tényleg nagyon izgalmas, fordulatos. /Az azonos című film sehol nincs a könyvhöz képest./

2017. jan. 21. 14:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom!:D ezis erdekesnek tunik!:) eszben tartom
2017. jan. 21. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!