Tudnátok ajánlani nekem igazán jó könyvet?
19 éves lány vagyok. Tudni kell rólam, hogy nem szeretek olvasni :D
Egész életemben önszantamból(a kötelezőkön kívül) 1 könyvet olvastam el, most :D
Nemregiben rákaptam a filmnézésre nagyon durván, főleg az ilyen Vissza hozzád, Szerelmünk lapjai, Ahol a szivárvány véget ér meg Hallgass a szívedre stb stílusúakra.
Meséltem barátnőmnek, hogy ilyeneket nézek állandóan, ő meg nagyon olvasós és odaadna nekem a Mielőtt megismertelek könyvet, hogy olvassam el. Nagyon unva kezdtem neki, de akkora pozitív csalódás volt, hogy meghozta a kedvem az olvasáshoz.:)
Szóval tudnátok ajánlani nekem, egy olyan csajnak könyvet, aki amúgy utál olvasni?:D
Az ilyesmi stílust szeretem nagyon, de a nyálas csöpögős romantikát nem!:)
Köszönöm!!:)
Twilight azt biztos szeretni fogod
De a scifi es fantasy miert baromsag? Azert mert te nem szereted nem kell leszolni -_-.
Én is utáltam/utálok olvasni, egyik barátnőm ajánlott nekem könyveket néhányat elkezdtem, de kettő...huhh nagyon jók voltak! :D
Ezek azok:
Colleen Hoover: Hopeless (ez a jobb szerintem:) )
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
18/L
ugy ertem szamomra hulyeseg:D bocsi nem jol fogalmaztam:)
Ugy gondoltam hogy szamomra komolyanvehetetlen meg nem kot le
koszonom amugy a valaszokat!!:)
Kétbalkezes istennő
És ha rákapsz egyszer az olvasásra:
Jane Eyre
Szöszi trilógia
A tűzpiros üveggömb
és ugyan fantasy, de a Harry Potter szinte kötelező :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!