Hogyan kaphatok ihletet?
Ha csak egyszerű, kalandozós ponyvát akarsz, akkor vedd elő a fantáziádat, máskülönben felmerül a kérdés: minek akarsz írni? Ám ha tényleg olyan kulcsfontosságú a főszereplő, akkor építsd a cselekményt az élete köré, vagy legalább az életlének egy meghatározó eseménye köré. Fejlődjön, jusson el egyről a kettőre.
Emellett olvassál sokat, szépirodalmat, különösen ha nem szimpla láttató regényt szeretnél írni, hanem aminek van mélyebb mondandója.
Szia! Én nagyon sokáig írtam blogot és volt egy időszak, amikor annyi ötletem volt, hogy egy könyvtárat meg tudtam volna velük tölteni, viszont később szinte teljesen elpárolgott minden ihletem.
Míg visszaszereztem, több millió könyvet, cikket és gyakorlatot végigrágtam, de összességében két tanácsot mondanék, ezek a leghasznosabbak:
1, "lassan" akarsz ihlethez jutni? (értsd: nem sürgős)
Olvass, olvass, olvass! A legjobb módszer az ihlet-hiány ellen. :)
2, azonnali ihlet?
Böngészd át a cikkeket és csináld meg a gyakorlatokat!
Eredményes írást és sok ihlete kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!