Mely művek forgatták fel a gondolkodásmódotokat?
Figyelt kérdés
Olyan regényekre, novellákra, versekre stb. akár zenékre, festményekre vagyok kíváncsi, amelyek valamit elindítottak, átformáltal bennetek. Miért történt ez szerintetek?2017. jan. 15. 22:23
1/5 anonim válasza:
Jane Eyre - memutatta , hogy az embernek mindig van ereje vàltoztatni.
Ha meghal a Nap- a nagy kedvencem. Az ìrónő személyisége nyomokat hagyott bennem. Ő is egy küzdő szellem aki nem hagyja ,hogy beskatujàzzàk.
Nem tudom ide tartozik-e de Az idő még rövidebb története megszerettette velem a fizikàt és màs nézőpontokkal ismertetett meg. Ha nem felel meg a vàlasz -bocs
2/5 anonim válasza:
Amerikai História X
van benne egy mondat ami mindent elmond: "Jobb lett-e az életed, attól amit tettél?"
kb. ennyi, abszolút örökre lemondtam arról, hogy fél percet is foglalkozzam politikával, azóta nem foglalok állást semmilyen nézőpont mellett, se bal se jobb se semmi
3/5 anonim válasza:
Biztos ki leszek nézve emiatt, de nem baj. Rám egy magyar rapper, Essemm számai voltak nagy hatással, pedig nem vagyok mai tinédzser. Már nem félek önmagamat adni a művészetben, rájöttem, hogy ne akarjak semmilyen igénynek megfelelni, csak csináljam azt amit szeretnék, és úgy ahogy szeretném. Az életben nem vagyok nagy lázadó, nincs rá szükségem, szóval ezt a művészetre értem.
4/5 A kérdező kommentje:
Hű, köszönöm szépen! :)
2017. jan. 19. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!