Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » WARHAMMER! Konrád trilogiánál...

Zolko26 kérdése:

WARHAMMER! Konrád trilogiánál tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, azzal a problémával küszködök hogy el kezdtem olvasni a warhammer regény sorozatot, de David Ferring Konrad trilógia 3. -ik részét nem adták ki magarországon ( ez lenne a David Ferring Warblade). Tudnátok segíteni hogy valakinek nincs meg véletlen magyarul vagy pdf, ben hogy el küldje nekem mert nagyon szeretném el olvasni. Vagy valami nagyon olcsó fordító személy/vállalat mivel a legtöbje iszonyat drága. Megjegyzés bihari-vagyok ugyhogy utazgatni annyira nem tudok. Válaszotokat előre köszönöm.

2017. jan. 14. 19:57
 1/2 Heavycavalry válasza:

Olcsó fordító azért nem valószínű, mert sokáig tart egy ekkora művet lefordítani, valamint rejtély, hogy ki mennyire merne ilyesmibe belefolyni. Én is kacérkodtam a lefordításával, viszont ez jogi problémákhoz vezetne és ha véletlenül is megneszelné a Games Workshop, akkor a Káosz Isteneinek egy újabb áldozat kerülne feltálalásra.

Annyit tudok segíteni neked, hogy vannak komolyabb fordító programok torrent oldalakon, melyek egész jó munkát végeznek. A google translate is egész ügyes lett az elmúlt időszakban. Ha nincs kedved programokkal vesződni, akkor a könyvből csinálj egy netoldalt, majd ereszd rá a google translate, vagy valamelyik hasonlót. Elszüttyög egy darabig rajta, de működnie kell. Nem lesz tökéletes, de azért olvasható lesz. (Ez az ingyenes megoldás.)

2017. márc. 14. 19:22
 2/2 A kérdező kommentje:
A konrad trilógia második művének fordítojával sikerült fel vennem a kapcsolatot és elmondta, hogy jogilag semmit sem sértenenvele senki, sőt még eggyes kiadók fizetnének is érte ugy nevezett fordítási díjjat. Nem a pénz de a könyv miatt muszály lessz ki találnom valamit.
2017. júl. 14. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!