Debrecenben olyan hely ahol könyveket felvásárolnak?
Kb. 400-500 db könyvem lenne, köztük lexikonok, sorozatok, történelmi könyvek, stb. stb. szóval eléggé változatos.
Van itt Hajdú-Biharban olyan cég, ami könyvek felvásárlásával foglalkozik? Az egésztől megszeretnék szabadulni.
Ezzel az a probléma, hogy nem 5 db-tól szeretnék megszabadulni hanem mindtől.
Nekem már az is megfelelne ha adnának darabjáért 50Ft-ot, és kijönnének érte. Azonnal áldásomat adnám rá. :D
Még 25 Ft/db-ért sem fog kimenni senki a könyvekért, mert nem kellenek! Az 5 db-os eladás is egy szerencsés együttállás eredménye lenne...:)
(Tapasztalatból tudom - sajnos)
Vagy kiviszed az István útra és ott kilóra eladod, vagy elviszed valamelyik szelektív szigetre, aztán viszi mindenki, a maradékot meg az AKSD.
Én úgy oldottam meg, hogy a jobb könyveket elvittem a Jobbikba (Váráry u.), és ők kivitték Erdélybe meg Kárpátaljára. Talán így, ez a leghasznosabb...
Érdekes, hogy mennyire nem érnek semmit.
Holnap azért felhívok pár antikváriumot, hogy hátha.. ha meg nem jutunk egyezségre, akkor szimplán felgyújtom. Nem éri meg vele szórakozni, és fuvarozni.. több a benzin és a saját időm ára, mint amit kapnék érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!