Lányok! Miért szeretitek ennyire ezt a Leiner Laurás Bexi sorozatot?
Szerintem olvasható könyv, jól ír LL. Nekem inkább az nem tetszik, hogy Bexi egy hisztis p..., Nagy Márk meg egy bunkó, beképzelt s...fej. Nem értem, miért nem lehet egy valamirevaló főszereplőt kitalálni. Laura igazán tudhatná, hogy rengetegen olvassák a könyveit, legfőképpen 10-18 éves lányok, és az, hogy az egész könyv arról szól, hogy egy hisztis csaj, - aki, megjegyzem, majdnem nagykorú és karrierje van, szóval nem kéne ilyen gyerekesnek lennie - nem tudja eldönteni, hogy gyűlöl-e vagy szeret egy beképzelt parasztot, akiben azonkívül, hogy - természetesen - nagyon jóképű és jó a hangja, az ég egy adta világon semmi pozitív nincs. Mit ne mondjak, ez egyáltalán nem a követendő példa, de a lányok többségének úgyis az jön le, hogy igen, a tinik így viselkednek.
A kérdésedre válaszolva: LL akkora sikert aratott az SzJG-vel, hogy most már bármit írhat, úgyis hatalmas rajongótábora lesz.
15/L
Elég egyértelmű szerintem, hogy Nagy Márk miatt, mert ő tökéletes, és helyettesíti a legtöbb lány nem létező pasiját. Ami engem illet, annyira nem rajongok a sorozatért (Potterhead vagyok, és papírom is van róla), de mivel az összes barátnőm márker, kénytelen vagyok képben lenni, hiába vagyok Harry Potter- és Cortez-fan.
Nagy Márkról dióhéjban: minden lány rajong érte, mert celeb, helyes és mindig felhúzza mindenki agyát. Én nem bírnék ki egy ilyen srácot, ezért inkább Cortez és Harry Potter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!