Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mennyire gáz, ha legikabb...

Mennyire gáz, ha legikabb állatokrol szolo, fantasy, vagy gyerekekről szolo könyveket olvasok?

Figyelt kérdés
Minden más hidegen hagy, unalmas kínlódás, kivéve olykor a tortenelmi regényeket még. Mennyire ciki, könyvtárban sokszor a gyermek könyvtárban kutakszom, mert ott jo klasszikusok, regények vannak. (pl. Avalon ködbe vesz). Mindez ciki?
2017. jan. 5. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
59%
Egyáltalán nem gáz. Ha neked az tetszik, olvasd azt. Ez olyan, mintha gáz lenne, hogy huszonévesen nézek animációs filmeket és sorozatokat. Van aki animéket néz, illetve olyan könyvet olvas, mint te. Mindenkinek más jön be és más fog meg benne.
2017. jan. 5. 16:49
 2/3 Márciuska ***** válasza:
100%
Miért lenne ciki? Láttam én már hetvenéves nagymamit Harry Pottert olvasni, és én is simán bejártam a gyerekkönyvtárba 30-35 évesen is, rendszeresen. Aki ez alapján elítél téged, az egy barom. Olvasd azt, ami tetszik, és ne törődj senkivel! Hidd el, rengetegen vagyunk, akik felnőttként gyerekkönyveket, meséket, ifjúsági regényeket vagy tinikönyveket (is) olvasunk. Az olvasás nem lehet ciki! Légy büszke rá!
2017. jan. 6. 09:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, megnyugodtam :) azt hittem velem van a baj, hogy nem érdekel annyira az amit a társaim olvasnak.
2017. jan. 7. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!