Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki már olvasta a mielőtt...

Valaki már olvasta a mielőtt megismerteleket? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2017. jan. 3. 20:30
 1/2 ciccca baba ***** válasza:
58%

Elképesztően gyönyörű.

Nem találok szavakat, szerintem ezt el kell olvasni ahhoz, hogy az ember megértse a másik véleményét. Egyszerre csodálatos és borzalmas az egész, és ez a kettős érzés végigkíséri az olvasás pillanatait.

Külön tetszett, hogy több szemszöget is kaptunk, még érdekesebbé tette az egészet.

De arra mindenképp fel kell készülni, hogy van egy pont ahonnan végig sírni fog az ember.

Annak pedig külön örülök, hogy hamarabb olvastam a könyvet, mint hogy a filmet megnéztem volna, mert a kettő össze sem hasonlítható.

2017. jan. 3. 22:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tetszett. Nem is szoktam ilyen könyveket olvasni, de egyik ismerősöm kölcsönadta. Tipikus értékelhetetlen bestsellerek, olyan mint az amerikai filmek zöme. Erőltetett volt, kiszámítható volt, giccsességétől nevetségességbe fordult és közel sem tudott érzelmes lenni. Sajnálom, hogy időt vesztegettem rá.
2017. jan. 4. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!