Tab- ra, tudnátok ajánlani valami jó könyv olvasó, könyv letöltő progit?
Egyet leszedtem, de csak 2000 előtt írt, könyvek vannak fent. Illetve, olyan programokat találtam még, ahol meg lehet egysével venni az e- könyveket. Ami nem baj, de ha a rendes könyvért fizetek x összeget, Online nem szeretném mégegyszer megvenni. Ha pár ft vagy egy progit kell venni, az okés.. de 2000+ ft - t kiadni még, nem szeretnék.
Ugyanis a lapozós könyveket preferálom, de sok helyre nem lehet / praktikus vinni. Ezért ott folytatnám Online... + ami nincsen lapozhatóban, azt letölteném. Ehhez keresek valami programot vagy appot.
S.O.S! Lécci! :)
Hát ez inkább olvasó. Én is ezt használom és azokat a könyveket amiket el akarok olvasni letöltöm PDF-ben, átküldöm magamnak e-mailben aztán letöltöm és utána azon olvasom
Adobe Acrobat (egy pirosas-vöröses alapon A betűre hasonlító icon, PlayÁrúházban le tudod tölteni ingyenesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!