Elkezdtem írni egy könyvet és nagyon élvezem. Szerintetek ez egy érdekes téma?
Ha te 14evesen eleg erettnek erzed magad a temahoz es ugy megtudod fogalmazni , miert is ne?
Ha tenyleg semmi terved vele, akkor nem kell ezen ragodnod, mivel ugyis csak az latja majd, akinek te megengeded.
Ha meg is vinned valahova a sztorit, akkor szerintem mer varj vele par evet. 14evesen sok olyan dolgot nem lat at meg az ember, amit kesobb igen, na meg addigra lehet jobban fejlodik a szokincsed, szebben es erthetobben kitudod majd magad fejezni.
17/L
En is 14 evesen irtam a konyveme(ime)t.
Mindenesetre ha kesz, add ki, vedd le mert kesobbiekben lehet nagy haszna lesz. (Es ne kuldozgesd egybol szanaszet mert a jo otleteket gyakran lopjak az idosebb kiegett irok es nem csodalkoznek ha megjelenne szinte szorol szora az egesz valaki mas neve alatt csak te el leszel felejtve) euz azert irom mert en is majdnem szetkuldtem csak vegul nem es most jol allok. Majd akkor kuldozgesd ha vedve van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!