Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy vannak sorba az Ac könyvek?

Hogy vannak sorba az Ac könyvek?

Figyelt kérdés
Úgy tudom,hogy a testvériség,a reneszánsz és a jelenések valamilyen szinten kötődnek egymáshoz,de nemtom pontosan.Leírná valaki,hogy érdemes elolvasni őket?

2016. dec. 27. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy lista a sorozatról:

[link]

Igen, a három felsorolt regény kapcsolódik egymáshoz, ugyanis mind Ezioról szól. Ezeket érdemes egymás után, trilógiaként,olvasni.

A a harmadik rész (Titkos Keresztes háború)időben a legkorábbi, Altairról szól.

És személyes tapasztalat szerint csak azt olvasd el, ami játékban, főleg témában is igazán tetszett. Mivel különböző történetek, különböző karakterekkel, lényegtelen hol kezded. Legfeljebb bizonyos utalásokat csak később értesz meg.

Három könyvet olvastam, és a Fekete Lobogó volt eddig a kedvencem, annak ellenére, hogy a játék nem áll az első helyen.

2016. dec. 27. 15:08
 2/3 A kérdező kommentje:
értem,és hogy megy sorba a fenti három könyv?
2016. dec. 27. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Reneszánsz - Testvériség - Jelenések

Ahogy a játékok is.

2016. dec. 27. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!