Miről szól a J. R. Ward- Beavatás? Mi a véleményed róla?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy Zsadisról, Belláról meg Nalláról szól, de hogy? Úgy, mint a többi J.R.Ward könyv vagy csak, olyan megmagyárázó, egy leíró történet?2010. máj. 3. 13:28
1/2 anonim válasza:
Nem jól tudod :)
A Beavatás egy kiegészítő kötet a Fekete Tőr Testvériséghez.
Valóban van benne egy történet Z-ről Belláról és Nalláról, de ez csak egy nagyon kicsi része.
Minden egyes részről van benne egy rövid összefoglaló, illetve az írónő leírja, hogy hogyan születtek meg az egyes kötetek és a szereplők. Elárul titkokat az írási technikájáról is.
Vannak benne "kérdőívek", amiket a testvérek "töltöttek" ki (nekem ez a kedvenc részem) és sok interjú is.
Mindenképpen érdemes elolvasni, de csak akkor, ha már legalább az első 5 kötetet elolvastad, mert különben sok poént lelőnek benne :)
2/2 A kérdező kommentje:
igen már elolvastam és nagyon várom már a lover mine-t
akkor ezek szerint nem olyan, mint a többi kötett, hogy folyamatos történet zajlik le benne
2010. máj. 3. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!