Tudnátok ajánlani börtönéletről szóló regényeket?
Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 08:33
1/8 Csicsky válasza:
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Tudtok még mondani?
2016. dec. 21. 10:41
3/8 Csicsky válasza:
Egy mai korból való magyarországi – Stohl András története Szalai Vivien által feldolgozva:
Aztán ajánlhatom még az észak koreai munkatáborokból megszökött rabok által írt könyveket. Továbbá az orosz gulágok foglyainak a története is jó lehet. Sajnos azt már nem tudom, hogy ezek közül melyek jelentek meg magyarul. Talán valaki besegít az utánam jövő válaszolók közül.
4/8 A kérdező kommentje:
A Stohl az elmehet a francba, megölt egy rendőrt, és még profitálni is akar belőle. Felakasztanám azt az embert. Ezzel nem téged bírállak, nagyon köszönöm a válaszokat, egyszerűen csak felháborít ez a Stohl.
2016. dec. 21. 12:14
5/8 anonim válasza:
Remélem nem felkészülés része az olvasmány. Én a Pillangót és a mond te kristófot is olvastam/megnéztem. Mindkettőt ajánlom.
6/8 anonim válasza:
Heinz Sobota: K...vapecér
De csak erős idegzetűeknek!!!!!!!!!
Megtörtént eset, itt is maga az elítélt írja meg.
Mivel ha rendesen kiírom a címet, akkor fennakad a trágárságszűrőn ezért így írtam, de nyilván rá lehet jönni. Minden fiatallal elolvastatnám, hátha páran elkerülik ennek köszönhetően a sittet.
7/8 anonim válasza:
Stephen King: A remény rabjai. Filmben is ajánlom, sőt, szerintem azon ritka esetek egyike, amikor jobb lett, mint a könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!