Harry Potter rajongók! Ti kivel találkoznátok?
A HP világából, egyet lehet csak mondani. Kimondottan CSAK egyet. És mi lenne vele a program?
Tudom tudom nehéz választani, de kérlek próbáljátok meg!
Dumbledoreral, ő a kedvencem és sok mindenről tudnék vele beszélni:)
A kérdést olvasva rengeteg név beugrott,Sirius, Remus, James, Lily, Fred vagy George, Hermione, Ginny, Piton, Luna és még sorolhatnám, de azt hiszem Dumbledoreral szeretnék a leginkább találkozni.
George.
Meg Luna is eszembe jutott de azt hiszem az ikrekkel szivesebben talalkoznek annak ellenere h szivesen hallgatnek torteneteket a narglikrol meg a morzsasszarvu szapirtyorol. Es mivel CSAK egyet mondhatok ezert csak George
Köszönöm mindenkinek :)
Egyébként én sem tudnék dönteni :D de ha tényleg nagyon kell akkor Ron, szerintem vicces lenne vele elütni az időt
Gellert Grindelwaldal. Mindig is csodáltam az erejét és a titokzatosságát.
A program? Segítenék neki felkészülni Dumbledore elleni csatára. Majd ha nyerne ő válna minden idők legnagyobb Sötét Varázslójává. Voldemortot is megenné reggelire.
Hát én a velem egykorú James Potterrel randiznék. Aztán össze jönnék vele, Lily összejöhet azzal akivel akar, Harry pedig sosem születne meg, mert nekem tetszik ez a név:D
De ha ezt így nem lehet, akkor a velem egyidős Siriusszal lenne egy tali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!