Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter rajongók! Ti...

Harry Potter rajongók! Ti kivel találkoznátok?

Figyelt kérdés

A HP világából, egyet lehet csak mondani. Kimondottan CSAK egyet. És mi lenne vele a program?

Tudom tudom nehéz választani, de kérlek próbáljátok meg!

2016. dec. 16. 12:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%

Dumbledoreral, ő a kedvencem és sok mindenről tudnék vele beszélni:)

A kérdést olvasva rengeteg név beugrott,Sirius, Remus, James, Lily, Fred vagy George, Hermione, Ginny, Piton, Luna és még sorolhatnám, de azt hiszem Dumbledoreral szeretnék a leginkább találkozni.

2016. dec. 18. 13:47
 12/20 Lily Aldrin 22 ***** válasza:
90%

George.

Meg Luna is eszembe jutott de azt hiszem az ikrekkel szivesebben talalkoznek annak ellenere h szivesen hallgatnek torteneteket a narglikrol meg a morzsasszarvu szapirtyorol. Es mivel CSAK egyet mondhatok ezert csak George

2016. dec. 20. 17:09
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek :)

Egyébként én sem tudnék dönteni :D de ha tényleg nagyon kell akkor Ron, szerintem vicces lenne vele elütni az időt

2016. dec. 20. 22:13
 14/20 anonim ***** válasza:

Gellert Grindelwaldal. Mindig is csodáltam az erejét és a titokzatosságát.

A program? Segítenék neki felkészülni Dumbledore elleni csatára. Majd ha nyerne ő válna minden idők legnagyobb Sötét Varázslójává. Voldemortot is megenné reggelire.

2016. dec. 23. 14:59
 15/20 anonim ***** válasza:

Hát én a velem egykorú James Potterrel randiznék. Aztán össze jönnék vele, Lily összejöhet azzal akivel akar, Harry pedig sosem születne meg, mert nekem tetszik ez a név:D

De ha ezt így nem lehet, akkor a velem egyidős Siriusszal lenne egy tali.

2016. dec. 23. 16:46
 16/20 anonim ***** válasza:
56%
Bellatrixszal. Okklumenciát, párbajozást, sárvérű- és muglikínzást tanulnák tőle, először elméletben, aztán gyakorlatban. Jó program. :)
2016. dec. 26. 13:22
 17/20 anonim ***** válasza:

Hermione

tanulnék

2016. dec. 29. 16:38
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Hermione, Lucius, Piton, Draco, Bellatrix, Narcissa, Voldemort, Blaise, Nagini és Dumbledore. Nekem ők a kedvenceim, tehát velük. Ja meg találkoznék Caramellel és Umbridge-dzsal is, de velük csak azért, hogy bemossak nekik egyet-kettőt.
2016. dec. 29. 20:23
 19/20 anonim ***** válasza:
78%
#18-as vaygok, most láttam, hogy csak egyet lehet, úgyhogy az Piton lenne, és megkérném, hogy főzzön nekem lassan ható mérgeket, amikkel megmérgezném néhány bunkó osztálytársamat.
2016. dec. 30. 10:17
 20/20 anonim ***** válasza:
Voldemorttal (persze csak ha nem ol meg) szeretnek beszelgetni vele es egy kicsit jobban megismerni
2018. jún. 13. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!