SzJG 1. rész tartalom?
Én is régen olvastam, de ahogy tudom, próbálom leírni
Az eleje úgy kezdődik, hogy Reniek beköltöznek az új lakásba, majd megtalálja azt a naplót, amit mêg anno az anyjától kapott. Majd elhatározza hogy onnantól kezdve írni fog bele. Az első napon elég izgatott volt, hiszen nem volt fecskenapon, így mindenki ismeretlen volt számára. Virág ott feküdt a padján, majd bement Kinga, hogy ő ott akar ülni Virág helyén, de végül Reni megvédi. Majd apránként megismer mindenkit, ugye kivéve Cortezt, mert őt csak szeptember 8-an látja meg először.<3 Innentől kezdve Reni mindennapjai ő róla forog. Megismerkedik Arnoddal is, aki mindig késik az első óráról, de sosem írják be, mert mindig kimagyarazza magát belőle. Ebben a részben kerül sor arra, amikor Reni kihallgatta, amint Cortez megkerdi Ricsitol, h ki az a lány, és erre azt válaszolta (direkt) h Regi. További félreértés adódott abból is, amint Reni meghallotta, amint Cortez azt mondta, hogy.....az a streber miatt tovább kell bent maradni (??-sztem ez volt) (később kiderült, hogy azt Kingara értette)
Cortez bukásra áll irodalomból, ezért Kardos először Kingat, Arnoldot kéri meg, hogy korrepetaljak, de ezt nem akarták, így Reni örömmel elvállalta. Cortez pár naponta Reninel tanult, ennek hatására a jegyei valamelyest javulnak.
Osszebaratkozik Virággal is, aki meg emos volt, és tudtommal minden reggel együtt ment Renivel a suliba, ahol már ott voltak a fiúk. Zsolt meg ebben az időszakban sokat evett, nem edzett, mindenfélét osszeevett. :D Ő és Dave sokat hulyult egymással, pl egyik alkalommal Zsolt sok adagnyi gesztenyepuret rendelt Davenek! :DD
Tán ebben a részben volt az a korizos rész, amikor Kinga kiosztja Renit, hogy tudja, szerelmes Cortezbe. Cortez minden karácsonykor elmegy a szuleihez Amerikába, és mêg mielőtt elment volna, említette, h majd szép ünnepeket kíván.Aha, csak Facen. Szünet után került sor a versenyekre is, ahol Reni megnyerte irodalomból az első helyet, és ezzel ért véget.
Lehet hogy kihagytam pár részt, de most hirtelenjében ennyi jött össze. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!