Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Baj ha nem sorba olvasom a...

Baj ha nem sorba olvasom a Marvel+ képregényeket?

Figyelt kérdés

Szóval hogy pl csak a 2. részét tudom megvenni, aztán az 5.-el folytatom.

Ez baj lenne?

Lenne Spoiler vagy olyan h valamit nem értek?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. dec. 9. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Neten biztos fenn van angolul a többi rész, nézz utána
2016. dec. 9. 23:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Bajnak is mondhatjuk, de én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem a legszerencsésebb megoldás. A Marvel+ különböző, hosszabb-rövidebb többrészes sztorikat jelentet meg. (Pontosabban a 7.-től kezdve minden számban van egy állandó folytatásos sorozat, az X-Men, mellette pedig a váltakozó rövidebbek) Például az 5. számban egy teljesen más sztori (Hulk) szerepel, mint a 2.-ban. De ha mondjuk a 2. után a 4.-et olvasnád, amiben véget ér az előbbiben megkezdett sztori, akkor kihagynád ugyan a történet közepét, de a rész elején van egy összefoglaló, ami viszont értelemszerűen elspoilerezi a 3. számot.
2016. dec. 9. 23:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszokat!

És ezeket a számokat nem lehet vhonnan beszerezni?

Mert a pokember.hu-n meg más képregény boltokban nem láttam :S

Pl: Marvel+ 1.részét

2016. dec. 11. 11:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Vaterán, facebook-os képregény cserebere oldalakon meg börzéken érdemes keresgélni, de sajnos itt a legtöbbször kaszálni akarnak az eladók és az 1000 Ft-os borítóárú számokért pár száz, néhány esetben több ezer forinttal többet kérnek. Persze ha mázlid van, kifoghatsz egy jó vételt.
2016. dec. 13. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!