Baj ha nem sorba olvasom a Marvel+ képregényeket?
Figyelt kérdés
Szóval hogy pl csak a 2. részét tudom megvenni, aztán az 5.-el folytatom.
Ez baj lenne?
Lenne Spoiler vagy olyan h valamit nem értek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2016. dec. 9. 22:55
1/4 anonim válasza:
Neten biztos fenn van angolul a többi rész, nézz utána
2/4 anonim válasza:
Bajnak is mondhatjuk, de én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem a legszerencsésebb megoldás. A Marvel+ különböző, hosszabb-rövidebb többrészes sztorikat jelentet meg. (Pontosabban a 7.-től kezdve minden számban van egy állandó folytatásos sorozat, az X-Men, mellette pedig a váltakozó rövidebbek) Például az 5. számban egy teljesen más sztori (Hulk) szerepel, mint a 2.-ban. De ha mondjuk a 2. után a 4.-et olvasnád, amiben véget ér az előbbiben megkezdett sztori, akkor kihagynád ugyan a történet közepét, de a rész elején van egy összefoglaló, ami viszont értelemszerűen elspoilerezi a 3. számot.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
És ezeket a számokat nem lehet vhonnan beszerezni?
Mert a pokember.hu-n meg más képregény boltokban nem láttam :S
Pl: Marvel+ 1.részét
2016. dec. 11. 11:36
4/4 anonim válasza:
Vaterán, facebook-os képregény cserebere oldalakon meg börzéken érdemes keresgélni, de sajnos itt a legtöbbször kaszálni akarnak az eladók és az 1000 Ft-os borítóárú számokért pár száz, néhány esetben több ezer forinttal többet kérnek. Persze ha mázlid van, kifoghatsz egy jó vételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!