Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi ennek a könyvnek a cime?

Mi ennek a könyvnek a cime?

Figyelt kérdés

Két évvel ezelőtt kivettem a könyvtárból egy romantikus könyvet, nagyon tetszett és most ismét elszeretném olvasni, de elfelejtettem az irót sőt még a cimét is csak a tartalmára emlékszem.

TARTALOM:egy lány el kell h menjen Montánába, ha nem akar kényszerházasságot kötni egy piperkőc gróffal. A lány szolgálólányával és testvérével indul el a "vadonnak" nevezhető Montánába. Csak h kiderül h az öröksége azaz egy farm melyet nagyszüleitől örökölt elveszett mármint egy farmer kezébe kerül.A farmer "megsajnálja" a lányt és igy a lány fiszanyeri a farm felét kártyán...A farmer és a lány egymásba szeretnek...

... a farmer és a lány közötti poénos veszekedéseket és a közöttük lévő szerelem kibontakoozását mutatja be ez a könyv

Tudom h ez kevés információ, de azért Előre is köszi a válaszokat azoknak akiknek van valami ötlete h melyik ez a könyv és megosztják velem :)))

2010. máj. 1. 09:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Danielle Steel: Montanai promenád
2010. máj. 11. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!