Hogy miért?!
A mai napig ugyanúgy egy nap alatt elolvasok egy részt és még mindig beleborzongok amikor belép sz abszol útra stb...mert annyira izgalmas,megunhatatlan, lenyűgöző.
Egy olyan világba kalauzolja el az ember fantáziáját ahova minden vágya hogy eljusson.
#7 Téged nagyon adlak. Én talán úgy írnám le a saját szavaimmal, hogy kettő az egyben. Imádom, mert minden szereplő valósággal az ismerősömmé vált, mert az az óriási fantázia, amellyel létrejött, menekülést nyújt a valóság elől. Ugyanakkor ott van a hihetetlenül bölcs oldala, amely sokszor Dumbledore, sokszor egy fontos cselekmény formájában mutatkozik meg, és ami gyerekek ezreit tanított meg az életre. Egyszerre varázslatos mese, és komoly, elgondolkodtató regény.
Nekem speciel megváltoztatta az életemet (gondolok itt azon alkalmakra, amikor elmentem Londonba a WB Stúdióba, vagy amikor facebookon rengeteg barátot szereztem a HP csoportban), és értelmet adott a napjaimnak. Lehet nyálasan hangzik, de azt, hogy órákat töltöttem az elolvasásával, a cselekmény boncolgatásával, és a pottermore böngészésével, nem tudom máshogy kifejezni.
Volt miért rajonganom, hova menekülnöm, csak úgy ittam JKR csodálatos szavait. Na meg, talán ez adta a legnagyobb löketet ahhoz, hogy én is írjak.
Rengetegen utálják, azt mondják hülyeség, csak egy bugyuta mese... Hát mondják. Ha a mai világban (ehh, milyen öregesen beszélek :D) probléma van a fantáziával, akkor én nem akarok itt élni. Inkább megyek a Roxfortba, utána pedig irány a pálcakészítés kitanulása :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!