Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ismertek ilyen könyvet?

Ismertek ilyen könyvet?

Figyelt kérdés

Olyan könyvet keresek, ami a gyerekkorból a felnőttkorba való átlépés nehézségeiről szól. 18-19 éves emberekről akik bizonytalanok, még nem tudják tudják merre induljanak, mi a küldetésük.

Köszönöm a segítséget!

2016. nov. 22. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Necces a téma, nem nagyon szokták feszegetni. A gyerekkor és a felnőttkor átmenetéről szerintem a Zabhegyező nagyon jól ír. Nekem ez a kedvenc könyvem. A főszereplő nagyon vergődik a felnőttek mocskos és a gyerekek ártatlan világa között. Jó a stílusa, sztori az pedig az, hogy nem találja a helyét.
2016. nov. 22. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem nagyon szokták feszegetni?! Ilyen butaságot ne mondj, kérlek szépen.

Az Egy különc srác feljgyezéseitől Lev Grossman Varázslókjaiig van minden féle.

2016. nov. 22. 23:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Jólvan na, én csak arra értettem, hogy sokan érzékenyek erre a témára. Tudod ha arról van szó, hogy a kamasz hülye, tapasztalatlan, érzékeny és szidni kell, akkor rögtön mozdulnak a felnőttek, meg mondják az igét. Ám ha a gyerek fél az idősebbek kegyetlen és megüresedett életérzésétől, meg a hazugságokkal teli valóságtól, akkor mindenki csöndben marad. Mert ez van. Félnek a fiatalok attól, hogy bedarálja őket az élet.

Valóban írnak erről a témáról, csak nem mindegy, hogy milyen szemszögből.

Eszembe jutott még a Nullánál is kevesebb című könyv, az is ilyenekről szól.

Ne haragudj, félreértettük egymást.

2016. nov. 23. 21:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. nov. 24. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!