Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek tényleg szakít...

Szerintetek tényleg szakít Nagy Máer és Beki a következő részben?

Figyelt kérdés
Nekem úgy jött le, hogy igen, de azért kíváncsi vagyok mások véleményére is.Szerintetek egyébként felveszik Bexit a Zeneművészetire?

2016. nov. 12. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Bekit felveszik a Művészetire, Márk meg megy a Pop/rock-ba zsűrizni, ezért nincs idejük egymásra, a kapcsolatukra és csak hébe-hóba tudnak találkozni. Tudják hogy ez nem működik, de azért még találkozgatnak, már amikor tudnak. Talán erre utal a 6. részből aza részlet amikor valaki (valószínüleg Márk) megkérdezi hogy akarnak-e sétálni. Meg az amikor Beki bemegy a szobájába amikor van a pop/rock zsűri bemutatás, mert ott lesz Márk, de ő mivel nem tud sokat lenni vele fájna látnia őt. Persze a végére mindenki happy lenne, Beki és Márk összejönnének, Beki lemond Bexiről és marad Budai Rebeka, és dalszerző (csakis Márknak), Márk boldogan élvezné a kapcsolatát, na meg a karrierjét, Körty továbbis fennmaradna, és az FBA is továbbra is sikeres gyerekbanda maradna.
2016. nov. 12. 21:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Eddig ebből a szemszögből még nem néztem a történetet.
2016. nov. 12. 21:50
 3/10 anonim ***** válasza:
első kommentelő tényleg jól mondod :)
2016. nov. 13. 09:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Az első vagyok, nekem legalábbis ez jött le, amit leírtam. Mivel ez lesz az utolsó rész kétlem hogy szakítanának, meg azt mondogatták hányszor is hogy szeretik egymást és ez látszódott is a kapcsolatukon (itt pl arra gondolok, hogy Márk a karrierjéről is lemondott volna ha együtt lehet Bekával), szóval nekem nem úgy tűnik hogy szakítanának csak azért mert kevesebb idejük van egymásra.
2016. nov. 13. 10:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
De sétálni a Tomi (fuj) szokott. De remelem, h igazad van.
2016. nov. 22. 15:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Egyébként szerintem a sétáláat Márk csak Tomi szíbatására találta ki. Bexi is mondta az előző részben, hony vele mindenki sétálni akar.
2016. nov. 22. 18:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tomi szerintem nem jön képbe, nagy az esély rá, hogy Laura azért tette be pont ezt a részletet, hogy összezavarja az olvasóit, de képtelenség hogy egy újabb szerelmi háromszöget rakjon be az utolsó részbe, van így is elég bajuk most. És amúgy is, Beka szereti Márkot, ha valaki olvasta a Valaholt erre könnyen rájöhet, és Márk nem bírná elviselni ha megint lecserélnék Tomira, és ezek után már nem lehetne boldog befejezése a könyvnek. Szóval Tomi elmegy séttálni, és vissza se jön
2016. nov. 22. 19:30
 8/10 anonim válasza:
100%
Szerintem lehet, hogy Márk végül nemet mondd a zsűrizésre és helyette Gerit küldik és amiatt lesz Beka kiakadva ami miatt felmegy a szobájába mert látni se birja..de lehet nem igy lesz:)
2016. dec. 19. 17:57
 9/10 Beakb ***** válasza:
100%
Szerintem Mark nem szakitana ahogy Beka se. Tulsagosan szeretik egymast. Es szerintem be jut es remelem hogy jol vegzodik mert a setas es a Pop/Rock resz megremitett
2017. jan. 1. 18:11
 10/10 Beakb ***** válasza:
Lehet hogy nem de szerintem igen vagy nem tom, mert en nem szeretnem. De amikor "valaki" megkerdi Bekit hogy elmegy-e setalni vele akkor Nagy Mark volt valami magazin cimlapjan es lehet hogy azert mondta a magazint mert epp ra utalt??? En mar azt sem tom mit gondoljak... :(
2017. jan. 1. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!