Van itt olyan aki olvasta az összes Wow könyvet?
Figyelt kérdés
Van olyan könyv ahol egy fejezet Sylvanasról szól? vagy egy egész regény?... Esetleg Arthas: Rise of the Lich King könyvben hosszaban leirják sylvanas sztoriját ?2016. nov. 9. 13:21
1/6 anonim válasza:
Óhh én pont elkezdtem fordítani magyarra az Arthas-os könyvet. Még csak a második fejezetnél tartok, majd elkezdem feltölteni az internetre és elküldöm a linket. :) Egyébként olyan könyv nincs ami konkrétan csak Sylvanasról szól, viszont az Arthasos könyvben van egy olyan fejezet, amiben nagyon sokat szerepel. Leírják, hogy hogyan próbálja megvédeni az embereit, de sikertelenül ugye és végig kell néznie a szenvedésüket, pedig mindent megtesz értük, szóval eléggé angsty és szomorú fejezet, de az egész könyvnek ilyen melankólikus hangulata van. Én nagyon imádom, a kedvencem :) Ha teheted rendeld meg és olvasd el angolul, megéri :)
2/6 A kérdező kommentje:
A warcraft forditásokat utálom, gyakorlatilag az érdekelne továbbá. hogy melyik fejezetben van szó sylvanasrol? Hanyadik oldaltól kezdődik a története? neten fent van rengeteg helyen PDFben szóval a megrendelést kihagyom. Chronicles Vol.2t várom azt fogom megrendelni majd
2016. nov. 10. 03:43
3/6 A kérdező kommentje:
Lényegtelen bocsánat. az imént kaptam egy tippet facen hogy CTRL + F et nyomjam el PDF be és irjam be hogy sylvanas. és meglett a PART THREE
THE DARK LADY fejezet., azért köszi
2016. nov. 10. 03:45
4/6 anonim válasza:
Akkor jó :) Egyébként szerintem, ha kifejezetten angol forrásokat akarsz kérni és utálod a magyar forrásokat akkor azt legközelebb írd ki és akkor nem magyarázok feleslegesen az általam elkezdett fordításról :D
5/6 A kérdező kommentje:
a kérdésemnek semmi köze nemvolt a forditásodhoz. és mivel más forrás mint angol nemlétezik irreleváns lett volna megemlíteni. de mit is emlitettem volna meg? ennek semmi értelme...
2016. nov. 10. 15:12
6/6 anonim válasza:
Értem. Rendben. Csak segíteni szerettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!