Valaki jó horror/fantasy könyvet tud mondani? 19/l 22/f
Darren Shan - Démonvilág könyvsorozatot olvastuk,az nagyon tetszett. Ehhez hasonló könyveket tudnátok mondani? De bármilyen más horror/horror szerű,illetve fantasy könyvcímet is szívesen fogadunk.
Mindenre nyitottak vagyunk,előre is köszi! :)
Fantasy: Gyűrűk ura, Trónok harca, J.R. Ward - Fekete Tőr Testvériség
Horror műfajban eddig keveset olvastam de pl. Martha Taylor, és Sully Hunter könyvek egész jók ill. John Saul a szörny c. regényt tudom még ajánlani.
Első,köszi utána nézek :)
Második,sajnos King nem nyerte el a tetszésünket,túl unalmasan ír..Bár a Ragyogásnak jó az alapsztorija,de valahogy nem jön be a stílusa. De azért köszönjük neked is. Mennek a zöldek,természetesen!
Grady Hendrix - Horrorstör
Josh Malerman - Madarak a dobozban
Alexandra Brecken - Sötét elmék
Kingtől talán a Setét Torony sorozat megérne egy próbát, fantasy. Én sem kedvelem a szerzőt, de ez elég epikus történet ahhoz, hogy legyen benne valami, ami tetszik.
Horror-fantasy is jöhet? Clive Barker? Esetleg Gaiman, nála a Sandman képregények, könyvben inkább a novelláskötetei durvák. Illetve a műfaj alapjai, Lovecraft (fantasy beütés is van sokszor) főleg, de ha King unalmas volt, talán ő is az lesz. Illetve Poe.
Fantasy tekintetében én személy szerint kedvelem a "grimdark" könyveket ("anti-Tolkien", szóval mindenki amorális vagy direktben gonosz), talán érdemes ebben a zsánerben is szétnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!