Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az, , egy macska naplója" c....

Az, , egy macska naplója" c. könyvet ki írta és hol lehet megvenni letölteni?

Figyelt kérdés

751. nap: Fogvatartóim folytatják a kínzásomat és különböző bizarr tárgyakat lóbálnak előttem. Pazar ételeket esznek miközben én arra vagyok kárhoztatva, hogy száraz müzlivel csillapítsam az éhségemet. Az egyetlen dolog, ami életben tart az a szökés reménye, és az a kéjes káröröm, ami a bútoraik karmolászása közben tölt el.

Attól tartok megőrülök.

Tegnap megettem egy szobanövényt.

Talán holnap megeszek egy másikat.

2016. nov. 7. 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nem csak egy ismert vicc, és annyi? Nem hiszem, hogy van belőle valódi könyv.
2016. nov. 8. 16:04
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

talán

2016. nov. 8. 18:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyszer facebookon egy kommentben találkoztam vele és az illető rettenetesen hosszú részletet bemásolt sokkal többet mint amit neten találtam ezért gondoltam hogy von belőle könyv de egyáltalán nem vagyok benne biztos. Sajnos a kommentet már nem találom meg.
2016. nov. 9. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezt találtam. Nem hiszem hogy könyv, csak a vicc kedvéért hatásosabbnak tűnt az hogy odaírják hogy "részlet".

De amit írtam, az a könyv. Nagyon humoros :) és az tényleg egy macska naplójáról szól

2016. nov. 10. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!