Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen ebook olvasót ajánlotok?

Milyen ebook olvasót ajánlotok?

Figyelt kérdés
Ebookot vásárlonék, nem túl drágán. Annyi kikötésem van, hogy ne legyen színes, valamint ne legyen érintőkijelzős, és ne legyen olyan nagyon pici. Köszii! :)

2016. nov. 6. 19:05
 1/2 anonim ***** válasza:

koobe slightbook

Alcor Myth

2016. nov. 7. 05:16
 2/2 anonim ***** válasza:
(Mivel kikötés volt,hogy ne legyen érintőkijelzős,ezért csak így zárójelben ajánlom: 3 éve van meg a Kindle Paperwhite-om és nagyon meg vagyok vele elégedve!Kényelmes,oldalról ledekkel ki lehet világítani,fekete-fehér szép betűket rajzol,1 hónapig bírja legalább az aksija feltöltésenként pedig sokat használom világítva, a "lapozás" pedig csak egy enyhe érintés a képernyő jobb oldalára (vissza lapozás bal oldalra érintés) nem kell húzni mint a telefonoknál szokott lenni.Én nagyon szeretem.)
2016. nov. 29. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!