Tudnatok konyveket ajanlani? Kaland, veszely, romatika.
Figyelt kérdés
Eddig az Alkonyatott es a Vampirnaplokat olvastam el.Nagyon tetszetek de most szeretnek valami mas konyveket is kiprobalni,valami erdekest, oyant amit ha egyszer elkezdesz olvasni nem tudod lerakni.
Legyen benne kaland,veszely,romatika, stb. Koszonom elore is!
2016. nov. 2. 14:00
1/7 Anna0728 válasza:
Harry Potter,
A vörös pöttyös könyvek stb.
2/7 anonim válasza:
Dimitry Glukhowsky: Metro 2033, bár romantika a nagyon nincs benne, de a másik kettőt csúcsra járatja
3/7 anonim válasza:
Becca Fitzpatrick; Black ice (van benne kaland, veszély, romantika, rejtély, és váratlan fordulat)
4/7 anonim válasza:
Vavyan Fable: Sárkánykönny
Gail Carson Levine: Elátkozott Ella
J. Goldenlane: Isteni balhé
Rachel Hartman: Seraphina
Diana Wynne Jones: A vándorló palota
5/7 SmallVikii válasza:
Anyukám a Vavyan Fable könyveket mondja. De nekem nagyon tetszett az Amíg a lányod voltam, és a Lány a hegyen c. könyv is😊
6/7 anonim válasza:
Enigma
Időtlen szerelem
Éhezők viadala
Vámpirakadémia
Árnyékvilág
Szerethetetlen
Kóborok
Luxen
Pokoli szerkezetek
Végzet erekélyi
Poszeidon
7/7 anonim válasza:
Csitt,csitt *-*-* én az első könyvet 3 nap alatt kiolvastam, de úgy , hogy szószerint avval keltem és feküdtem le... Miután kiolvastam és rájöttem, hogy 3 nap telt el elcsodálkoztam, hogy aaztaa eléggé beleéltem magam :D Persze nyáron olvastam épp mamamámnál voltam..ő is mondta, hogy nem vagyok normális, hogy így belemertem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!