Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnatok konyveket ajanlani?...

Tudnatok konyveket ajanlani? Kaland, veszely, romatika.

Figyelt kérdés

Eddig az Alkonyatott es a Vampirnaplokat olvastam el.Nagyon tetszetek de most szeretnek valami mas konyveket is kiprobalni,valami erdekest, oyant amit ha egyszer elkezdesz olvasni nem tudod lerakni.

Legyen benne kaland,veszely,romatika, stb. Koszonom elore is!

2016. nov. 2. 14:00
 1/7 Anna0728 ***** válasza:

Harry Potter,

A vörös pöttyös könyvek stb.

2016. nov. 2. 14:16
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Dimitry Glukhowsky: Metro 2033, bár romantika a nagyon nincs benne, de a másik kettőt csúcsra járatja
2016. nov. 2. 14:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Becca Fitzpatrick; Black ice (van benne kaland, veszély, romantika, rejtély, és váratlan fordulat)
2016. nov. 2. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Vavyan Fable: Sárkánykönny

Gail Carson Levine: Elátkozott Ella

J. Goldenlane: Isteni balhé

Rachel Hartman: Seraphina

Diana Wynne Jones: A vándorló palota

2016. nov. 2. 19:52
 5/7 SmallVikii válasza:
Anyukám a Vavyan Fable könyveket mondja. De nekem nagyon tetszett az Amíg a lányod voltam, és a Lány a hegyen c. könyv is😊
2016. nov. 3. 20:27
 6/7 anonim válasza:

Enigma

Időtlen szerelem

Éhezők viadala

Vámpirakadémia

Árnyékvilág

Szerethetetlen

Kóborok

Luxen

Pokoli szerkezetek

Végzet erekélyi

Poszeidon

2017. jan. 4. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Csitt,csitt *-*-* én az első könyvet 3 nap alatt kiolvastam, de úgy , hogy szószerint avval keltem és feküdtem le... Miután kiolvastam és rájöttem, hogy 3 nap telt el elcsodálkoztam, hogy aaztaa eléggé beleéltem magam :D Persze nyáron olvastam épp mamamámnál voltam..ő is mondta, hogy nem vagyok normális, hogy így belemertem :D
2017. jan. 4. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!