Valaki mondana jó könyv címeket amiket 11 éves lánynak ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2016. okt. 29. 08:36
1/7 anonim válasza:
Én pont 11 évesen olvastam a Harry Potter és a Bölcsek kövét, és nagyon-nagggyon imádtam. Azon szerettem meg olvasni, és azòta folyamatosan olvasok. Most 15 éves vagyok, már egy csomó könyvet kiolvastam, de még mindig az a kedvencem. Úgyhogy nagyon ajánlom. És ha a lányod kicsit lányosabb természetű, akkor ajánlom a Szent Johanna gimit, az is nagyon jó, az öcsém (ő is 11 éves) pont most olvasta ki mind a 8 kötetét (két hét alatt :)) és állítólag imádta. (Én úgy gondolom, inkább lányoknak szól, dehát ő tudja.:)) Ha a két könyv közül egyik sem tetszik neki, akkor szerintem már fölösleges megpróbálni megszerettetni vele az olvasást, úgysem fog sikerülni. (Legalábbis én így gonfolom.)
2/7 anonim válasza:
"Ha a két könyv közül egyik sem tetszik neki, akkor szerintem már fölösleges megpróbálni megszerettetni vele az olvasást, úgysem fog sikerülni. (Legalábbis én így gonfolom.)"
Rosszul gondolod, nem biztos, hogy mindenkinek bejön ez a kettő. Oké, hogy sikeresek, de ez nem garantálja, hogy jók is(Szent Johanna), és nem garantálja, hogy az egyénnek tetszeni is fog(HP).
3/7 A kérdező kommentje:
Megszeretettni már nem kell vele mert imád olvasni.
2016. okt. 29. 12:37
4/7 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat.
2016. okt. 29. 12:37
5/7 anonim válasza:
Cornelia Funke: Tolvajok hercege
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. nov. 3. 09:09
7/7 anonim válasza:
Gail Carson Levine: Elátkozott Ella
Rick Riordan: A villámtolvaj
Kerstin Gier: Rubinvörös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!