Ti kiadnátok 4000 ft-ot egy olyan könyvért, aminek láttátok a filmes változatát, de úgy gondoljátok jó lenne elolvasni?
Momentán 3400 forint több helyen is online (szemfülesnek sem kell lenned ahhoz, hogy ingyen legyen a szállítás).
Ha sokallod, érdemes antikváriumban szétnézni.
Vaterán van 3000-ért is.
Azt te tudod, neked megéri-e, szerintem könyvre érdemes áldozni, sajnos manapság ennyi egy könyv.
Velem előfordul, hogy egy könyvet több példányban megveszek, ahogy telik-múlik az idő, van, amit rongyosra olvastam, van olyan is, ami több fordításban van meg.
Én így voltam a Trónok harca sorozattal. Végignéztem. Közben is sejtettem, hogy ezt nekem el kell olvasnom, de ahogy alakult a sztori, már biztos voltam benne. Egyben rendeltem meg a már kiadott 5 kötetet, és egymás után faltam őket. Imádtam. Miután végeztem vele, szó szerint hónapokig hiányérzetem volt. Sok mást is olvasok mert szeretek olvasni nagyon, de még így is nagyon erősen éreztem, hogy hiányzik...2-3 évente biztos, hogy el fogom olvasni újra.
Ha nagyon félsz, hogy kidobott pénz lesz, és van lehetőséged, vedd ki a könyvtárból, olvasd el és ha tetszik akkor nyugodt szívvel megveheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!