Éhezők viadala vagy Útvesztő?
Figyelt kérdés
Mindkettőből megvannak az első részek, viszont nem tudom, melyikkel kezdjem. Szerintetek melyik a jobb, melyikkel kezdjem?😊#útvesztő #Éhező viadala
2016. okt. 24. 16:46
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. okt. 24. 18:55
3/7 anonim válasza:
Szerintem útvesztő...Az éhezők viadala nagyon vontatott...
4/7 anonim válasza:
Battle Royal, az éhezők viadalát erről koppintották és ez sokkal izgalmasabb, amúgy útvesztő, az éhezők viadalában utáltam Peetat.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, neked melyik tetszene jobban, én mindkettőt imádom, de személy szerint az Útvesztő az örök favorit könyvem. James Dashner a kedvenc íróim között van, és tényleg eszméletlen jó könyv. (Nem mintha az Éhezők Viadala nem lenne az, de abban túl sok nekem a szerelmi háromszög és az azzal kapcsolatos szenvedések. Vicces, de én közelebb érzem magam személyiségileg Thomas-hoz, mint Katniss-hez.)
15/L
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!😊
2016. okt. 28. 20:07
7/7 anonim válasza:
Csaki Az útvesztő! Nekem a HG egyáltalán nem jött be, ellentétben Az útvesztővel😍😍😍 Kedvenc könyv forever
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!