Gyűjt valaki közületek könyveket?
Én igen, de nem véletlenszerűen és nem az értékük vagy régiségük alapján. Egyszerűen csak minden hónapban veszek vagy 3-5 könyvet. Fogalmam sincs, hogy hány van összesen, mert olyanok is vannak, amiket nem én vettem, hanem ugye alapból a családé volt.
Amit kifejezetten én vásároltam, az úgy 300-500 darab lehet. És ebben benne vannak, az e-könyveim is (igen, fizettem értük az Amazonon, vagy joglejártak voltak a Project Guttenbergen, vagy ajándékba kaptam/alapból ingyenes volt).
A legrégebbit sem tudom (a fenti okok miatt), de a huszadik század elejéről lehet valami.
Sajnos nem olyan sok.. Eddig könyvtáraztam. Nem olyan régen kezdtem el venni őket. ( Kb. 200. )
Azt hiszem, van pár 1700- 1800- as években íródott! Én sem a régisége miatt... Sőt! Új több van jóval. Csupán csak rábukkantam vagy kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!