Imcsu2020 kérdése:
Ajánlanátok spirituális kalandregényeket?
Figyelt kérdés
Érdekelnének az ilyen stílúsú könyvek. Mint pl. Dan Millman könyvei (A békés harcos útja, Szókratész utazásai, A békés harcos szent utazása).2016. okt. 11. 06:31
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, olvastad-e Daniel Defoe: Robinson Crusoe című regényét? Nem spirituális ugyan, de nagyon izgalmas.
2/9 anonim válasza:
James Redfield: A mennyei prófécia
De egy egész sorozat van ettől az írótól.
3/9 anonim válasza:
Lehet, hogy nem igazán kalandregény, de Paul Young-tól A viskó. És Paulo Coelho könyvei.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a kommenteket! :)
1.:Pont nemrég kezdtem el olvasni a Robinson Crusoe-t :D
2016. okt. 14. 21:45
5/9 anonim válasza:
Szepes Mária - A vörös oroszlán
James Clavell - A sógun (japán)
James Clavell - Tajpan (kínai)
Nikosz Kazantzakisz: Zorbász, a görög (Osho hasonlította magát hozzá. Hozzá és Buddhához)
J. A. Elten, Satyananda: Kacajok és könnyek a Paradicsomból (Német riporter Osho Ashramjában)
De egyébként a Gyűrűk urában is sokan vélnek felfedezni ilyen tanokat, emellett a kalandregények kitűnő példája, nagyon tudom ajánlani.
Békés harcost gondoltam még írni, de pont olvasom hogy azt ismered már.
6/9 A kérdező kommentje:
na, köszönöm szépen! :)
megnézem majd őket
2017. máj. 16. 22:39
7/9 anonim válasza:
Carlos Castaneda:Don Juan tanításai.Nagyon érdekes könyvsorozat!
8/9 anonim válasza:
Carlos Castaneda:Don Juan tanításai.Nagyon érdekes könyvsorozat!Másik:Dr Doreen Virtue-Fényküldöttek Útja
9/9 anonim válasza:
Robert Lawson (Kováts Róbert): A lélek útja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!