Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki írt már könyvet? És...

Valaki írt már könyvet? És milyen volt a témája?

Figyelt kérdés
Szívesen elolvasnám őket ha elkülditek nekem! :D

2016. szept. 28. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Űrben, másik bolygókon játszódó háborús/kaland (sci-fiként írtam, de ma már látom, nem állná meg a helyét sci-fiként).
2016. szept. 29. 10:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Romantikus történelmi leányregényt, de nem tudom elküldeni, kézzel írott. :)
2016. szept. 29. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Disztópiát írok
2016. szept. 29. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Időutazós kisregényt írtam vicces hangvétellel, sajátos disznó-fárasztó-ironikus humorral :)
2016. szept. 30. 08:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Próbálkoztam vele én is. Az enyém egy depressziós zongorista srácról szól, vagyis főleg a gyógyulásáról.
2016. szept. 30. 17:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Úristen, én már annyi könyvnek nekiálltam, hogy a felét már el is felejtettem, de persze egy sem jutott tovább a harmadik fejezetnél. (Kivéve egyet, aminek csak az epilógusát írtam meg :D)

Volt minden, fantasy, romantikus, disztópikus, rejtélymegoldós, utazgatós... persze addig nem jutottam el egyiksem sem, hogy jobban ki is fejtsem a cselekményt. :D

Most inkább fanfictionökkel próbálkozom, angolul, így a nyelvet is gyakorlom kicsit. Eddig három van, egy kész és kettő folymatban. A kész csak egy one-shot (egy fejezetes) a kedvenc animémhez, a Fullmetal Alchemist Brotherhoodhoz, folyamatban pedig egy Miraculous Ladybug fanficem van(nevess csak, de abból a szerelmi helyzet megmozgatta már sokak fantáziáját - nem csak a piszkosat), meg egy következő generációs Harry Potter.

2016. szept. 30. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Jav.:

egyikben sem

abból a szerelmi helyzetből

:)

2016. szept. 30. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!