Valaki írt már könyvet? És milyen volt a témája?
Úristen, én már annyi könyvnek nekiálltam, hogy a felét már el is felejtettem, de persze egy sem jutott tovább a harmadik fejezetnél. (Kivéve egyet, aminek csak az epilógusát írtam meg :D)
Volt minden, fantasy, romantikus, disztópikus, rejtélymegoldós, utazgatós... persze addig nem jutottam el egyiksem sem, hogy jobban ki is fejtsem a cselekményt. :D
Most inkább fanfictionökkel próbálkozom, angolul, így a nyelvet is gyakorlom kicsit. Eddig három van, egy kész és kettő folymatban. A kész csak egy one-shot (egy fejezetes) a kedvenc animémhez, a Fullmetal Alchemist Brotherhoodhoz, folyamatban pedig egy Miraculous Ladybug fanficem van(nevess csak, de abból a szerelmi helyzet megmozgatta már sokak fantáziáját - nem csak a piszkosat), meg egy következő generációs Harry Potter.
Jav.:
egyikben sem
abból a szerelmi helyzetből
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!