Miért van az, hogy ha AO3-ra random feltöltök egy ötvenaszavast, azt sokkal többen olvassák el, mint amibe időt és energiát fektettem?
Én sokszor vagyok fent az oldalon (csak mint olvasó). És az a tapasztalatom hogy a rövidebb sztorik néha jobbak mint azok amik hetekig íródnak és több fejezetből áll.
Aztán ott van az idő tényező. eg rövid szöveget gyorsabban el tudnak olvasni az emberek mint a hosszabbakat.
És az utolsó fontos tényező a tartalom. hogy mi történik a sztorikban .
Heló!
Újságírásból hoznék egy példát.
Az emberek kevesebbet ovlasnak, ha nem oylanról van szó, amire ténylegesen időt akarnak szánni, mert hosszabb távon érdekli őket - könyv, szakújság...
Ha megnézzük, hogy egy napilapot átlagosan mennyi ideig olvasnak, a váalsz: két és három perc között.
Ez igaz aaz internetre is. Hiába minőségibb a hosszabb, ha annyi minden áll az ember rendelekzésére, hogy szelektálás közben akár akaratlanul is jobban értékeli a rövidebbet - és azt esetleg végig is olvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!