Mielőtt megismertelek. Nektek is ekkora csalódás volt a film?
Figyelt kérdés
Sokszor előfordul, hogy először elolvasok valamit, aztán később megnézem filmben. Persze a film soha nem ad akkora élményt mint a könyv de ez szerintem normális. A Mielőtt megismertelek egy olyan szép könyv, tele mély gondolatokkal. Miután elolvastam napok kellettek hozzá, hogy gondolkodjak rajta. Most megnéztem a filmet és szerintem unalmas volt és nagyon semmitmondó.
Ti mit gondoltok?
2016. szept. 18. 21:01
1/7 anonim válasza:
Szerintem Emilia Clarke rontotta el az egészet a borzalmas színészi játékával.
2/7 anonim válasza:
Érdekes, nekem pozitív csalódás volt Emilia Clarke játéka. Mikor megkapta a szerepet, elég kétkedve fogadtam, de jól hozta a karaktert. Talán mert az életben is ilyen szeleburdi csajszi. Több drámát is ki lehetett volna hozni a filmből, lehetett volna sokkal mélyebb, de a rendezőnek nem ez volt a célja. Kétségtelenül le lett "butítva" a történet, de nekem tetszett a film. Az ilyesmire mindig azt szoktam mondani, hogy helyén kell kezelni. :) Egy filmadaptációtól ne várd ugyanazt a mélységet, mint egy könyvtől!
3/7 anonim válasza:
A filmet sosem szabad, a könyvhöz nézni, általában csalódás lesz a vége! Nézd úgy ezeket, hogy egy átlag mai film.. ne kösd a könyvhöz! :D
4/7 A kérdező kommentje:
Emilia Clarkot a Trónok Harcában imádtam mindig is, viszont nem tudom.. Nem azt mondom hogy rossz volt de nem ez volt élete szerepe..
2016. szept. 19. 19:51
5/7 anonim válasza:
Keményen túl tolta az egészet. Szinte vicsorgott.
6/7 anonim válasza:
Tetszik a címe.
Mielőtt megismertelek.
El kell olvasnom!
7/7 anonim válasza:
fhu, Emily "színjátéka" teljesen elszarta az egész filmet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!