Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Füst és csont leánya pdf...

A Füst és csont leánya pdf teljes a 260 oldallal? Valaki a regényt olvasók közül tudna válaszolni?

Figyelt kérdés

A regényt pdf-ben töltöttem le, aminek az oldalszámai nem mindig egyeznek a nyomtatott könyvéivel. A pdf 260 oldalból áll, a regény (a neten talált adatok alapján) többől.

Azért nem vagyok biztos abban, hogy a pdf az egész regényt tartalmazza, mert nincs egy lezáró oldal, csak vége van az egyik fejezetnek és kész. (Ráadásul valahol a közepénél volt egy olyan érzésem, mintha az egyik fejezet nem egészen a helyén lenne - de ebben sem lehetek biztos. De ez már nem lényeg, csak azért említem, hogy értsétek, főként emiatt vagyok bizonytalan a végével kapcsolatban is.)

Csak az olvassa tovább, aki már végzett a regénnyel! Enyhe SPOILER!

Tényleg ez lenne az utolsó mondat? "Még gyémántokat is használt." A végén nem térünk vissza Akivához és Karou-hoz, hanem a flaschbackkel van vége? Madrigal elhatározásával?

Ennél jobban nem akartam spoilerezni, hátha mégis idetéved valaki, aki még nem olvasta.

2016. szept. 13. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos a lopott könyveknél sosem lehet tudni, hogy mennyi van benne, vagy hogy egyáltalán az van benne, ami kell. Szerintem ha érdekel, akkor nem olyan drága megvenni az eredetit, és akkor biztos lehetsz, hogy teljes a tartalma.
2016. szept. 13. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Hivatalosan is bejelentették, hogy a trilógia 3. kötetét nem fordítják le, és tudod miért? Pont az ilyen letöltögető huszárok miatt. Sajnos ma már nem éri meg könyvet fordítani, mert tíz emberből kilenc "ingyen" leszedi. Köszönjük a rajongók nevében!
2016. szept. 13. 17:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Szeretném tisztázni, hogy én könyvtárpárti vagyok, és általában onnan kölcsönzök könyvet, mivel nem tudnám finanszírozni azt a rengeteg regényt, amit elolvasok. Gyakorlatilag nincs olyan, hogy ne lennék benne egy vagy több történetben, ideértve a netes amatőr írói oldalakon találhatóakat is. Szóval nézzétek el nekem, amiért ezt letöltöttem pdf-ben, mivel a könyvtárból nem tudtam megszerezni, és látatlanban meg pláne nem akartam megvenni. Egyébként sem vagyok a könyvek terén birtokló típus, nem akarom az összes kedvencem a polcon látni, hiába szeretek nagyon olvasni. Van ilyen.

Persze megértem, hogy a sok ingyenes letöltés nagyon nem tesz jót a kiadóknak. Azt is sajnálom, hogy ez sem lesz befejezve, amíg nem döntenek másként. De ne rajtam akarjátok kitölteni a dühötöket.

2016. szept. 13. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:
45%

Ne is figyelj a #2. hozzászólóra. Nem azért nem fordítják le, mert sokan letöltik pdf-ben, hanem mert kevés olvasója van a sorozatnak! És igazából nem is csodálom. Most nem azt mondom, hogy rossz volt ez a könyv, mert nem volt az, de annyira jó sem, hogy érdeklejen a következő része.

Amúgy én is pdf-ben olvastam, mivel olyan könyvet nem szoktam venni amiről tudom, vagy sejtem, hogy nem fog tetszeni. Ha mégis megtetszik valamelyik, akkor azt olvasás után megveszem (nem egyszer fordult elő).

Kérdező: Igen, 260 oldalas a könyv.

Ezek az utolsó pár mondatok:

"Amihez testre lesz szüksége. Már ki is választott egyet. Méghozzá jót; ő maga teremtette. Még gyémántokat is használt."

2016. szept. 14. 00:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2016. szept. 14. 16:11
 6/7 anonim válasza:
A negyedik válaszoló rosszul mondja. A könyv 60 fejezetből és egy utószóból áll. Tudom, mert megvan a könyv. Az utolsó két mondat így szól: "Hogy Kénkő nem csupán szeszélyből adta neki a nevét. Hogy ez nem a vége." Így végződik az első könyv.
2017. aug. 18. 21:05
 7/7 Tigerbronk válasza:
Igaza van az előttem lévő válaszadónak. A könyv 392 oldalas +köszönetnyilvánítás és ajánlók.
2018. júl. 6. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!