Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki milyen műfajban, témakörben...

Ki milyen műfajban, témakörben szeret a leginkább olvasni? Kinek mi a kedvence? Mi köt le a leginkább?

Figyelt kérdés

2016. szept. 11. 12:20
 1/8 lio77 ***** válasza:
Hát engem a Fantasy leginkább,főleg amiben a varázslóvilág,sárkányok kerülnek előtérbe.Olvastam 1-2 horrort is,de azokat nem élvezem annyira.Kedvenc talán a Bartimeus könyvek,de nehéz választanom.
2016. szept. 11. 12:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Fantasy főleg, de van olyan scherlock holmes is ami tetszett.
2016. szept. 11. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Legjobban a disztópiákat és a történelmi romantikusokat szeretem :)
2016. szept. 11. 18:21
 4/8 anonim ***** válasza:
disztópiák és scifi
2016. szept. 11. 19:33
 5/8 anonim válasza:
A dark fantasy a kedvencem (Pl. Brent Weeks: Éjangyal trilógia), viszont Patrick Rothfusstól is nagyon tetszik az, ami a Királygyilkos trilógiából magyarul megjelent.
2016. szept. 11. 20:41
 6/8 Noblesse Oblige ***** válasza:
Fantasy azon belül is az asszasszin regények.
2016. szept. 12. 00:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Engem is leginkább a fantasy vesz le a lábamról, abból is a kedvenceim: Cassandra Clare - Pokoli Szerkezetek trilógia és Végzet Ereklyéi sorozat, Rick Riordan - Percy Jackson sorozat, Olimposz Hősei sorozat, valamint Sarah J. Maas - Üvegtrón sorozat.

De a disztópiákat is nagyon szeretem, például Ann Aguirre - Razorland trilógiájat és Marie Lu - Legenda trilógiáját nagyon szerettem.

Egyébként meg mindenfélét szeretek, csak ezekben a műfajokban olvasok a legtöbbet.

2016. szept. 12. 15:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Fantasy természetesen, na meg néhány történelmi regény és krimi.

A fantasy akkor jó, ha sokan meghalnak benne.

2016. szept. 12. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!