Ismerkedés Trónok Harca témában?
Titeket mi fogott meg a könyv sorozatban vagy a film sorozatban? Ki a kedvencetek? Kinek szurkoltok? Kit utáltok?
Milyen véget képzeltek el neki?
Engem a középkori jellegű történet fogott meg, és az, hogy több, különböző oldalakon álló karakterek szemszögéből látjuk a történetet és nem igazán vannak kimondottan gonoszak, tehát nem annyira fekete-fehér, mint pl. A Gyűrűk Ura, ahol egyértelműen elkülönül a jó és a rossz oldal.
Egy másik még a sok jóslat, visszautalás, történet, előrejelzés, amik vannak benne.
Nekem a kedvencem POV karakterek közül:
Barristan Selmy és Ned Stark
Nem POV karakterek közül:
Stannis Baratheon, Tywin Lannister, Sandor Clegane és Dolorous Edd
A végkifejlettről hosszadalmasan lehetne írni, hogy ki szerint mi lenne a legjobb, minek örülne a legjobban, mire lát legtöbb esélyt stb.
De én azzal ki lennék békülve, hanem az általam felsoroltak közül (könyvről beszélek):
Ned és Tywin ugyebár meghaltak
Sandor Clegane: sztem nem kell visszatérnie a történetbe, így megmaradhat a kérdés, hogy vajon ő-e a sírásó vagy sem
Stannis: legyőzi Rooset és megölik a Mások és/vagy a wightok
Barristan Selmy: vagy kiderül, hogy Skahaz a Hárpia (vagy annak dolgozik) és heten (mivel többször felhozza a 7 istent) megölik Barristant, de ő is levágja őket mielőtt meghal vagy visszatér Westeros és egy méltóbb ellenség ellen szenved halálos vereséget (pl. Jon Connington)
Edd: túléli a történetet, és ő lesz az új Lord Commander (mint a sorozatban), ami miatt búslakodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!