Ha bizományiban ( akár Antikvárium akár sima ) kb milyen árakon veszik át a könyveket? (:
Persze tudom, hogy eleg sok mindentöl függ..
de pl. egy ( 14' 15' 16 ' - ban nyomtatott könyvet, ami olvasatlan! nagy veszteséggel veszik át ? )
Illetve, pár db van összesen.
- 4 db új!
- 3/4 régebbi.
- egy angol nyelvű füzet.
Csak azért érdeklődöm, hogy megéri - e bemenni Bp- re ezert vagy jobb privát eladni ?? :)
A válaszokat előre is Köszönöm! :)
* Ha bizományiba szeretném vinni.
elég sok mindentől függ .
Az a baj, hogy hiába hirdetem :/ a
Régieket 4oo.- ért, az Új / Olvasatlan darabokat pedig áron alul.. De sokalják !
Antikváriumok még kevesebbet adnának mint amennyit kérsz.
Én szoktam járni antikváriumokba könyveket venni, és mindig ott van az antikvárium mellett egy bácsi aki az utcán árulja a könyveit. Tőle vettem Agatha Christie könyveket db/ 300 forintért. (ennyit kért a bácsi) Kérdésemre, hogy miért nem az antikváriumban értékesíti inkább, azt mondta, hogy a csak pár könyvet vettek volna be 50-200 font között. Pedig volt ott Orosz nagyszótár is. (már bánom, hogy nem vettem meg tőle)
Jujj nem ilyen hu de tudományosak vagy valami..
Igaziból 4 vadi új! Egyet átlapoztam csak, nem az van benne, aminek hirdették, egyet unokahúgom átolvasott 1x , egybe bele lapoztam, de nem az én világom! és van egy, amiből véletlenül kettő lett! :)
Azért ha gondolod üziben elküldhetem ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!