Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki olvasta a Fairy Oak történe...

Ki olvasta a Fairy Oak történetét? Kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés
Én a W.I.T.C.H.-t kinem álhatom, de szerintem az írója most nagyot alkotott! :)
2010. ápr. 21. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Még csak első két kötetet olvastam, eddig tetszik.

A W.I.T.C.H.-csel az a baj, hogy nem fejezte be ott, amikor Elyont megkoronázták, és így egyfajta végtelenített sztori lett belőle, egy beképzelt (Will) főszereplővel.

2010. ápr. 21. 22:13
 2/9 A kérdező kommentje:

egyet értek, olvasd el a harmadikat, itt fejeződik be a sztori, sok kérdésre választ kapsz :D

Babu is végre megtalálja a boldogságot de nem akarok többet elárulni ^^

2010. ápr. 22. 18:52
 3/9 anonim válasza:
Én nagyon birom!!!! De a W.I.T.C.H. szerintem nem olyan jó.
2010. ápr. 26. 19:29
 4/9 A kérdező kommentje:
szerintem se :/
2010. ápr. 27. 13:32
 5/9 anonim válasza:

Én mindegyiket nagyon szeretem.

A Fairy Oaknak most, 29-én jelenik meg a 4. kötete!!!!!!

Címe: Grisam kapitány, és a szerelem.

Lesz 5, és 6 is.Az egyik ebből főleg Floxról, a másik pedig Shirley-ről fog szólni

2010. okt. 26. 21:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Fuu, ez az info nagyon lázba hozott! :D nekem Shirley és főleg Jim a kedvencem :D
2010. okt. 27. 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:
MEGJELENT a 4. része! Hát nem klassz. Annyira szomorú voltam kb. egy éve h nem lesz több rész és íme az író meglepett. Hát őszintén örülök neki bár rég olvastam a könyveket és sok mindent felejtettem de az alap megvan viszont nincs kedvem újra olvasni. De nincs is rá szükség szerintem.
2010. dec. 12. 21:25
 8/9 A kérdező kommentje:
elmentem könyvesboltba, heti vendég lettem, ezt a könyvet kerestem, mindig elutasítottak, hogy majd 2 nap és jön szállítmány. eljátszottuk ezt 5x kb. de a könyvet még nem kaptam meg, pedig van könyvutalványom is amit januárig el kell használnom.!!!!
2010. dec. 18. 16:25
 9/9 A kérdező kommentje:

és megvan :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

megküzdöttem érte :D

2011. jan. 22. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!