Ki olvasta a Fairy Oak történetét? Kinek mi a véleménye?
Figyelt kérdés
Én a W.I.T.C.H.-t kinem álhatom, de szerintem az írója most nagyot alkotott! :)2010. ápr. 21. 19:37
1/9 anonim válasza:
Még csak első két kötetet olvastam, eddig tetszik.
A W.I.T.C.H.-csel az a baj, hogy nem fejezte be ott, amikor Elyont megkoronázták, és így egyfajta végtelenített sztori lett belőle, egy beképzelt (Will) főszereplővel.
2/9 A kérdező kommentje:
egyet értek, olvasd el a harmadikat, itt fejeződik be a sztori, sok kérdésre választ kapsz :D
Babu is végre megtalálja a boldogságot de nem akarok többet elárulni ^^
2010. ápr. 22. 18:52
3/9 anonim válasza:
Én nagyon birom!!!! De a W.I.T.C.H. szerintem nem olyan jó.
4/9 A kérdező kommentje:
szerintem se :/
2010. ápr. 27. 13:32
5/9 anonim válasza:
Én mindegyiket nagyon szeretem.
A Fairy Oaknak most, 29-én jelenik meg a 4. kötete!!!!!!
Címe: Grisam kapitány, és a szerelem.
Lesz 5, és 6 is.Az egyik ebből főleg Floxról, a másik pedig Shirley-ről fog szólni
6/9 A kérdező kommentje:
Fuu, ez az info nagyon lázba hozott! :D nekem Shirley és főleg Jim a kedvencem :D
2010. okt. 27. 20:39
7/9 anonim válasza:
MEGJELENT a 4. része! Hát nem klassz. Annyira szomorú voltam kb. egy éve h nem lesz több rész és íme az író meglepett. Hát őszintén örülök neki bár rég olvastam a könyveket és sok mindent felejtettem de az alap megvan viszont nincs kedvem újra olvasni. De nincs is rá szükség szerintem.
8/9 A kérdező kommentje:
elmentem könyvesboltba, heti vendég lettem, ezt a könyvet kerestem, mindig elutasítottak, hogy majd 2 nap és jön szállítmány. eljátszottuk ezt 5x kb. de a könyvet még nem kaptam meg, pedig van könyvutalványom is amit januárig el kell használnom.!!!!
2010. dec. 18. 16:25
9/9 A kérdező kommentje:
és megvan :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
megküzdöttem érte :D
2011. jan. 22. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!