Léteznek ilyen könyvek?
A Dyatlov hegyen történtekről most találtam egyet. Dead Mountain a címe.
Aztán kicsit kevésbé misztikus és más is, de Deborah Blumtól a The Poisoner's Handbook a toxikológia kezdeteiről szól, a régi nagy esetekről.
A Tamam Shudról (Somerton Man) is van, bár arról lehet nem túl jókat hallani.
Az AHS nekem eléggé... eltúlzott giccs és színpadiasan túljátszott volt, szóval nem biztos, hogy ezek tetszeni fognak neked.
Rejtélyekről van egy podcast is, amit mostanában találtam, a Thinking Sideways. Pár részt hallagattem meg, (pl. Lori Erica Ruffról) nem rossz..
Redditen van egy sub, az UnresolvedMysteries, de az leginkább gyilkosságokról és eltűnésekről szól. Itt ilyesmikről beszélgethetsz másokkal.
Az AHS-t nem akartam nagyon leszólni, de nekem kicsit sok volt a tipikus gusztustalan-sokkoló dolgokból. Nem féltem tőle, de nekem sok ilyen horror dolog már annyira sok, hogy nem feszült leszek tőle, hanem elröhögöm az egészet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!