Mi lesz akkor, ha két félévének (félistennek) gyermeke születik?
Szia! Ez nekem sem teljesen világos, de szerintem ugyanúgy félistenek lesznek. Nem tudom olvastad e az Olimposz Hősei sorozatot, de abban van egy másik tábor, a Jupiter Tábor. Én úgy vettem, le, hogy mivel ott laknak a kiöregedett (már nem szörnyekkel harcoló) félistenek, szerintem a fiatalabbak között olyan is van, aki két félisten gyermeke. Hogy most akkor a képessége hogy lesz nekik, meg hogy mennyire erős lesz, azt nem tudom, de szerintem ez változó.
De nem vagyok ebben biztos, reménykedek benne, hogy esetleg ez kiderülhet a Hádész Házából, vagy Az Olimposz Véréből.
Nem tudom biztosra én se. (Könnyebb példát is mondani.)
De ha a "halandó" genetikát vesszük alapul akkor Félvér lesz belőle. De úgy kell venni a félvért hogy Pl: Percy és Annabeth gyereke 50%halandó,25% Poszeidón unokája, 25% Athéné unokája lesz. Tehát a kicsi rendelkezni fog Poszeidón vízi képességeivel és Athéné bölcsességével is.
Viszont ha egy félisten egy isten vállal gyereket akkor fogalmam sincs hogy mennyi mértékben lesz isten. talán 50%a istentől,25%a nagyszülői istentől,25%halandó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!