A Pokoli Szerkezetek és A végzet ereklyéi mennyire szoros kapcsolatban állnak egymással? A történet szempontjából hogyan jönnek időrendi sorrendbe a 2 sorozat könyvei?
Figyelt kérdés
#könyv-pokoli-szerkezetek-végzet-ereklyéi-a
2016. aug. 24. 15:50
1/4 anonim válasza:
A két sorozat úgy van , hogy a Pokoli szerkezet az 1800-as években játszódik Londonban, míg a Végzet Ereklyéi sorozat 2007-ben játszódik nagy részben New York-ban. Ez valószínűleg ki fog derülni, de a Pokoli szerkezetek trilógia főbb szereplői valószínűleg a Végzet Ereklyéi sorozat ősei... Az írónő azt mondta, hogy a két sorozat olvasható külön-külön is, de a legjobb mégis az, ha az amerikai megjelenés sorrendjében olvassuk a történetet.
Csontváros
Hamuváros
Az angyal
Bukott angyalok városa
A herceg
A végzet ereklyéi 5
A hercegnő
A végzet ereklyéi 6
Üvegváros
2/4 anonim válasza:
Bocsi rosszul irtam
Csontváros
Hamuváros
Üvegváros
Az Angyal
Bukott angyalok városa
A herceg
A végzet ereklyéi 5
A hercegnő
A végzet ereklyéi 6
3/4 anonim válasza:
Mind1, de a Pokoli szerkezeteket a Mennyei tűz városa előtt olvasd, mert Mennyei tűz városa spoileres lehet A hercegnőre nézve
4/4 AnimeKonyvMangaFilm válasza:
Az írónő előbb írta a Végzet ereklyéit de én a Pokoli szerkezetekkel kezdtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!