Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek melyik a legfélelm...

Szerintetek melyik a legfélelmetesebb Harry Potter rész?

Figyelt kérdés

2016. aug. 22. 09:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Régen a Bölcsek köve végén paráztam, amikor Mógus professzor levette a turbánját, és feltűnt Voldemort arca :'D

Meg sokáig a második részben (Titkok kamrája) felbukkanó, falra írt üzenetektől is féltem

2016. aug. 26. 21:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, az Azkabani fogolyban a szellemszállás (miután Ront átvonszolja oda a Zordó :)), illetve a "különóra", amikor a barlangba mennek a medálért... ezek talán ilyenek, elsőre ezek jutottak eszembe.
2016. aug. 29. 08:03
 13/17 5Lulus5 válasza:

Szerintem mindegyik Harry Potter részben van valami íjesztő. :)

xoxo: Lulu

2016. szept. 6. 21:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem kiskoromban rémálmaim voltak a kétarcú Mógustól az első részben.

Most így utólag a pókok és a temetős rész tűnik a legijesztőbbnek.

2016. szept. 25. 17:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a temetős jelenet, ahol Voldemort visszatér. Na az rendesen para, és elég levert hangulatban voltam, miután elolvastam. Maga az egész nagyon durva. Harry ott van teljesen egyedül egy csomó olyan ember társaságában, akik mind ki akarják nyírni, ráadásul ugye ott van maga Voldemort is (aki szintén ki akarja nyírni), és minden idők leghatalmasabb feketemágusa. Cedricet a legelején megölték. És mondom Harry teljesen egyedül van ott, jó messze mindentől és mindenkitől. Senki se tudja hol keresse. Ráadásul még ki is kötözik és Féregfark egy késsel jól megszúrja, hogy a vérét felfogja egy tálkában, és ha ez nem lenne elég, Féregfark még a saját kezét is levágja. Na komolyan mondom, hogy ez az egész pont olyan, mint egy horrorfilm. Nagyon para. Szerintem messze a legfélelmetesebb jelenet az egész Harry Potterben.
2016. nov. 9. 22:22
 16/17 anonim ***** válasza:
A Titkok kamrája részt még gyerekként olvastam, kb 10 évesen, akkor nagyon féltem a suttogástól, az üzenetektől, meg a kígyótól. A temetős és a tavas jelenet is nagyon durva, de engem leginkább attól rázott a hideg, mikor Hermionét kínozták a Malfoy-kúriában, valamint mikor meglátogatják Godric's Hollow-ban Bathildát, aki már akkor egy rothadó hulla :( Brrrrrr.....
2016. dec. 30. 23:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Én a tűz serlegétől félek mai napig, de azért megnézem a filmet, de varomira félek tőle, a temetős jelenet valami borzalom. A többi rész még elmegy, a 4-estől azért is féltem, mert am kb 4-5 éves lehettem, amikor láttam. Nagyon be voltam parázva, amikor a koponyák közül kijön Nagini, aztan ott van a temetőnél a mugli gondnok háza, aki éjjel kiment a kastélyhoz, Nagini láttá és elmondta Voldemortnak, aki megölte az öreget, aztán meg ott a filmben az idősebb Tom sírjánál az a kaszásszarű szobor, az is baromi ijesztő, meg a zene, meg amikor ott az elején a kviddics világkupánál, amikor a halálfalók porig rombolták a sátrakat és ott az ifj. Barti Kupor fellövi az égre a halálfalók jelét, meg a tűz serlege próbái is íjesztők, az, amikor Harryt majdnem kinyírja a magyar mennydörgő, amikor a sellők a tóban majdnem megölik, neg a kákalag, aki majdnem megölte, meg ha nem hozta volna fel Harry Ront és Fluer húgát, akkor ők is meghaltak volna, meg a harmadik próba a labirintusban, az is íjesztő volt, amikor a növény majdnem megölte Fluert, Cedriket meg Harryt, meg amikor a serleg elvitte Cedriket és Harryt a temetőbe és ott Féregfark megölte Cedriket Voldemort pálcájával, meg amikor levágta saját kezét, bele a kondérba, beletette Voldemort apjának egy csontját és felvágta Harry kezét és a vérét az üstbe csöpögtette, Harry meg oda volt sz[rítva ahhoz a kaszás szoborhoz, aztán Garry és Voldemort párbalyoznak és Voldemort pálcájából előtörnek Harry szülei, a mugli gondnok és Cedrik, és feltartoztatjak a nagyurat, Harry meg odamegy Cedrik testégez és a begyűjtő bűbáj segítségével oda "hívta" a serleget és a zsupszkulccsal elteleportált a kiindulópontra, a a labirintus kapuja elé, ott mindenki ünnepelt és és olyan szomorú volt, hogy Cedrik meghlat, de ezt abban a pillanatban, amikor megtörtént fel se fogtam, aztán ott van Alastor Mordon, akiről kiderült, hogy valójában az ifj. Barti Kupor, csak százfűlé főzetet használt,amikor kifogyott a készlete,.ég lopott is Piton szobájából hozzávalókat, elég íjesztő volt Rémszem, meg az is, ahogy átváltozott Bartivá, szóval számomra az egész film nem csak íhesztő, hanem félelmetes és borzalmas volt. Mai napig félek tőle, a tűz serlege könyvet nem akartam elolvasni, mert féltem, hogy ugyanolyan félelmetes lesz, mint a film, de belekeztem és rájöttem, hogy nem is az, szerintem amúgy a film gyermekkori traumát okozott nekem, de nem hinném, hogy bármi bajom lenne belőle.

Am a főnix rendjét szerettem, de ottvan az akklri sötét varázslatok kivédése tanár, Dolores Umbridge, utáltam, szerintem annak a nőnek rózsaszín fétise volt, olyan sok rózsaszin cucca volt,hogy szinte egy életremegutáltam a rózsaszínt, szinte egy rózsaszín cuccom sincs otthon, de imádtam a filmbem, ahogy megszivatják a Weasly ikrek, meg amikor Hagrid óriás féltestvére felkapja, am a könyvekben sokkal összetettebb a történet,meg sokkal izgibb. Meg nem annyira félelmetes...

2019. febr. 10. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!