Tudtok jó könyveket?
Tudtok jó romantikus könyveket? Az se baj ha fantasy.
14/L
Anna és a francia csók
Eleanor és Park
Az Anna és a francia csók-ot már olvastam.
A másikar még nem, le tudnád írni pár mondatban miről szól? :)
Az Eleanor és Parkról azt kell tudni, hogy nem a cukormázas szirupos romantikus regény, amit általában találni lehet. Nincs benne szerelem első látásra, nincsenek benne nyavalygó hősnők, ez sokkal realistább, mint a legtöbb könyv, de Eleanor és Park annyira szimpatikus és a könyv annyira megragadó stílusban lett megírva, hogy nem tudod letenni és izgulsz a két fiatalért.
A fiú és a lány egyébként az iskolabuszon ismerkedik jobban össze, amikor egymás mellé kerülnek. Beszélgetnek, közösen képregényt olvasnak, zenét hallgatnak míg végül eljutnak odáig, hogy már várják a másnapi találkozást a buszon. ÉS aztán felgyorsulnak az események, onnantól komolyabban izgulhatunk értük. :)
A LOL könyveket ajánlanám:
Marni Bates: Segítseg, Youtube-sztár lettem!
Marni Bates: Rocksztárt kaptam Karácsonyra
Marni Bates: Láthatósági mellény lúzereknek
Marni Bates: Menő-riadó Kambodzsában
Marni Bates: Itt a vége, lúzer véle!
Komal Kant: Mire jó a rosszfiú?
Miranda Kenneally: Kivédhetetlen szerelem
Lauren Barnholdt: Titkok és exek éjszakája
Kelly Oram: Szívzűrterápia strébereknek
Vagy hogyha nagyon jó romantikus fantasyra vágsz, akkor mindenképp olvasd el Laini Taylor: Füst és csont leánya című könyvét.Az a kónyv valami nagyon jó. :)
Ha valamelyikre bővebben kiváncsi vagy, írj privátba. :)
Susan Ee-Angelfall (angyalok bukása)
Susan Ee-World After (túlélők világa)
Becca Fitzpatrick-Csitt Csitt sorozat
Ezek fantasy-k.
A SZJG, Bexi-sorozat még nagyon jó, de lehet, hogy már olvastad.
Talán még a "13 okom volt" c. könyvet tudnám ajánlani, de az nem annyira romantikus, viszont nagyon érdekes könyv.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!