Ha a könyvemből hiányzik egy oldal, hogyan tudom azt az egy oldalt megnézni máshol?
Van egy könyv Dungeons & Dragons, R. A. Salvatore A boszorkánykirály ígérete Zsoldosok sorozat második kötete.
A 135 oldal totál üres és nem akarom tovább olvasni, amíg nem tudom mi van ott.
Honnan tudnám megszerezni annak az oldalnak a tartalmát? Már írtam az oldalnak ahonnan rendeltem, de semmi, és ügye fontos volna, hogy a megfelelő fordító (Sziklai István, 1. kiadás) legyen, meg nem tudom... őszinte leszek, már rengeteg könyvet elolvastam életem során, de soha nem is hallottam ilyen esetről és foggalmam sincs, hogy mit kéne tenni most :S
Először azért nézd meg, hogy biztos hiányzik-e. Van olyan, hogy 1 oldal üres mondjuk egy új fejezet kezdete előtt, de az is lehet, hogy az üres oldal után jól folytatódik. EZt azért ellenőrizd le.
Ha tényleg hiányzik, akkor keress pdf-et neten. Én is azt csináltam, amikor az angol Harry Potter második részének hiányzott az utolsó oldala (100 éves könyvtári darab volt, nem nagyon csodálkoztam, már esett szét.)
nem lap hiányzik, és nem egy epizód vége sem. Egyszerűen nincs betü a lapon. A következő oldalon meg mondat felében kezdődik kisbetűvel.
A pdf-es részt nem nagyon vágom, tudnál adni több részletet?
Nekem az egyik könyvemből a lap fele ki volt tépve. Megkerestem a könyvet a neten, megszerkesztettem úgy, ahogyan a könyv is van nyomtatva, kivágtam a könyv méretét, és beletettem. Azóta teljes a könyv.
Megkeresed netem a könyvet pdf-ben, megkeresed benne, hol tarasz, elolvasod, aztáb folytathatod a könyvet. Vagy ki is nyomtathatod magadnak a hiányzó oldalt.
Nem tudom, hogy a te esetben beválna-e, mert nem tudom mennyire régi kiadás, vagy hogy egyáltalán létezik-e még a kiadója.
Én tavasszal olvastam egy izgalmas krimit, aminek a vége felé 16 üres volt párosával, de néha volt közöttük olvasható oldalpár is. Írtam a kiadónak és kaptam tőlük egy új, ép példányt. Én úgy kezdtem az emailt, hogy mit javasolnak erre a problémára, honnan tudnám beszerezni a hiányzó oldalakat?
Ha ezt te is megpróbálod és nem jársz sikerrel, akkor már csak a letöltés marad, vagy hozzájutni egy másik példányhoz, az valószínűleg már jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!