Olvastam egy nagyon jó Harry Potter fanfictiont. Újra el szeretném olvasni, csak sajnos nem emlékszem a címére? (kellett bele egy kédőjel) Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Pontokba szedem higy mire emlékszem:
Harry mágus volt benne
Tudott pálca nélkül varázsolni
Volt ilyen mágusbotja
Ollivander segítségével saját pálcát csinált
Talán snarry vagy drarry volt de lehet hogy párosítás sem volt benne
Piton profot Dracot Nevillet meg még néhány embert tanított
Egyszer illúzióval a tiltott rengetegbe vitte őket de utána rájottek higy nem valós
Egy börtönszerübe vitte őket es Neville érzékelte hogy ott van velük de nem mondta el a többieknek
Arra nem emlékszem Voldemirt halott volt vagy sem.
Talán befejezetlen, talán nem, tényleg nem emlékszem.:(
Valaki ráismert esetleg egy fanficre? Probáltam minél több dolgot leírni róla, remélem, szerencsés leszek és valaki kisegít! Előre is köszönöm!
2016. aug. 17. 14:57
1/5 anonim válasza:
Az almafa (egyik kedvenc ficem :) )
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!
2016. aug. 18. 22:54
3/5 anonim válasza:
Haha. Megtaláltad a kedvenc Snarrymet :)
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
#4-nek: azt hittem, hogy a saját válaszomat látom és nem emlékeztem, hogy mikor írtam, aztán rájöttem, hogy csak egyezik az izlésünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!