Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki mit gondol Helena Silence:...

Ki mit gondol Helena Silence: Ezüsthíd című könyvéről?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek úgy az egész könyvről, a szerelőkről, és persze a befejezésről?

Mindenkinek előre köszönöm a válaszát! :)

2016. aug. 6. 22:50
 1/6 Devil *_* ***** válasza:

Imádom, a kedvenc könyvem. Nekem jobban tetszett, mint az Enigma (amit szintén nagyon szeretek). Szerintem az Ezüsthíd a történet szempontjából sokkal izgalmasabb, intezívebb és mozgalmasabb. Ahogy a könyv kezdôdik, az olvasó számára még vannak ismeretlen részletek, a hangulatról, ami az elsô fejezeteken keresztül benned van arról már nem is beszélve.

Szerelôkre nem emlékszek, de a szereplôkrôl annál többet tudok írni/beszélni :D

Lena: nagyon megkedveltem. Nem volt az a tehetetlen, szerencsétlen fôhôsnô; annak ellenére, hogy elvesztette az emlékeit, ugyanúgy volt személyisége.

Theo: közömbös számomra, semmi bajom nem volt vele, de nem keltett bennem "fangirl" érzést sem.

Alex (ha gondolod ide képzelhetsz "fan girl" sikolyt :D): imádtam, az egyik kedvenc férfi könyvszereplôm. Szerintem Lenával összeillenek. ^^

Gili: a szívemhez nôtt. Egy humoros, jófej csaj; sokat nevettem rajta :)

Zoe: ôt is kedveltem, nagyon barátságos, kedves és gondoskodó.

Legvégül, de nem utolsó sorban...*dobpergés*

Victor: a kedvenc karakterem az egész sorozatból(?). Több mindent nem is tudok mondani/mondanék; aki olvasta az szerintem megérti, aki olvasni fogja az majd megérti :)

Hogy a befejezésrôl mit gondolok? Hmm...szomorú (és igen, sírtam rajta), de egyben hihetelenül jól van kitalálva/megírva - és itt elsôsorban a végrendeletre/ Victor akaratára gondolok.

Az esküvô nem okozott meglepetést, számítani lehetett rá.

Összességében nagyon jó könyv, én csak ajánlani tudom. Gratulálok Helena-nak(/Ilonának), hogy ilyen fantasztikus könyveket/történetet adott nekünk. *taps*

Ez is bizonyítja, hogy a magyar író(nô)k is tudnak ugyanolyan jók lenni, mint a külföldiek.

2016. aug. 7. 11:32
 2/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!^^ Én is megsirattam a végét... Számítottam rá, hogy valaminek még kell történnie a végén, de erre azért nem készültem fel lelkileg... Számomra a legtökéletesebb szereplő volt Victor!!! Én Theot is szerettem, de tudtam, hogy ott van Alex, aki az álompasiim (!!!!!) úgyhogy próbáltam nem beleszeretni, többé-kevésbé sikerült is. :) És igen, végre egy olyan könyv, ahol a főszereplő lány nem egy jellegtelen személyiség. Én még Mirandát szerettem meg nagyon, annyira a szívemhez nőtt, bár jó hogy nem került Lenához, akkor már túl tökéletes és mesebeli lett volna a vége (Victor halálát leszámítva).

Esetleg tudnál ajánlani olyan könyvet, amit nagyon szerettél? Mert ha ez a két könyv tetszett neked, akkor bármit olvasol, biztosan én is szeretni fogom... :)

Még egyszer köszönöm a válaszod! :)

2016. aug. 7. 14:41
 3/6 Devil *_* ***** válasza:

Jajj, Miranda :) Én is nagyon megszerettem, aranyos szereplő volt. Szerintem is jobb, hogy a rokonához került, mégis csak így a "valósabb"/az igazi.

Huhh...ajánlani tudok, csak nem biztos, hogy tetszeni fog, na meg milyen stílust/típust szeretsz, de azért írok pár könyvet :)

Jamie McGuire: Gyönyörű Sorscsapás + Veszedelmes ~ + Gyönyörű Esküvű --> sorozat, nem vörös pöttyös, egy Maddox szerelmi történet *-* Én nagyon imádtam, amíg nem olvastam Helena Silence műveit, ez volt a kedvencem

Jamie McGuire: Gyönyörű Tévedés + ~ Megváltás + Áldozat + még van az utolsó része, csak még nincs magyarul --> a többi Maddox fiú szerelmi története *-*

Nem tudom, hogy ezekről mi a véleményed, hogy viszonyulsz hozzájuk, de nekem nagyon tetszettek (azt azért hozzáteszem, hogy van bennük pár 18+-os részlet, de tényleg kevés)

Kim Harrison: Boszorkányfutam + A jó, a rossz és az élőhalott --> még egy sorozat, vörös pöttyös. Nincs nagy történetük, de én nagyon szeretem, főleg mert igazi természetfeletti könyv *-*

Susan Ee: Angelfall (Angyalok bukása + Túlélők világa +A vég világa, de ez még csak ősszel fog megjelenni) --> vörös pöttyös sorozat, még csak bele-bele olvastam + idézeteket, de ezek alapján nagyon megtetszett.

Nagyjából ennyi, remélem találsz valamit, ami felkelti az érdeklődésed :)

2016. aug. 9. 10:52
 4/6 A kérdező kommentje:

Jajj, nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen!^^ Biztosan találok majd valami szuper kis történetet ezek közül. :) Azokat is szeretem, aminek nincs komoly története, csak úgy megy a sztori, a lényeg az, hogy legyen benne szerelmi szál!!! :D Biztosan írok majd, ha elolvastam valamelyiket, és megosztom veled a véleményem.

Még egyszer nagyon köszönöm!!! <3

2016. aug. 9. 21:28
 5/6 Devil *_* ***** válasza:

Ohh, nagyon szívesen ^^

Mindegyikben van szerelmi szál, csak a Boszorkányfutamban nincs.

A véleményedet előre is köszönöm :3

2016. aug. 13. 15:43
 6/6 anonim válasza:
Hűha én most készülök elolvasni az Ezüsthidat, mivel az Enigmát imádtam , most hogy elolvastam a véleményeteket már is sokkolt Victor halála.
2017. febr. 13. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!