Hol tudom megvenni a Harry Potter and the Cursed Child című könyvet?
a librinél 10-én fog megjelenni, elő tudod rendelni, ennél korábban nem érkezne meg külföldről sem.
Egyébként pedig Amazon, ebay, book depository....
Amazon.co.uk-rol 9 font (plusz postakoltseg) meg tudod rendelni. Itthon 6-7-8 ezer forint korul lesz az ara.
Ki vagyok akadva eppen, nem is ertem mi ez hogy nalunk csak 10.-en jelenik meg, se leforditani se semmit nem kell vele, mar egy konyvet se vagyunk kepesek kirakni a polcra ebben a szerencsetlen orszagban?:D Ahhoz is hetek kellenek?
Itt 5500 ft, de nincs postaköltség.
Ha van türelmed kivárni, október 25-én jön magyarul, Líránál, Librinél stb már előrendelhető, kb 3000 ft.
Elmondom a nagy titkot: a Librinél azért csak 10-e volt beállítva megjelenésnél, mert a beszállítója ezt állította be. Ettől függetlenül 10-éig csak pár db könyv érkezett be a raktárba, a többi a jövő héten fog. Egyszerű oka van, a kiadó nem küldte el időben (alapból nem lett embargo aláírva, így bukták), valamint mostmár a nyomtatás miatt is akadozik a szállítás. Nem a Libri rendeli meg az eredeti kiadótól, hanem egy "közvetítő cég".
Ugyanaz aki a Lírának és az Alexandrának is (akik, hozzáteszem, még jövő héten se fognak belőle kapni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!